Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιτρέπεται να είναι διαχυτικοί σε δημόσιες εμφανίσεις

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιτρέπεται να είναι διαχυτικοί σε δημόσιες εμφανίσεις

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε για πρώτη φορά και επίσημα μαζί τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, να είναι πιασμένοι χέρι χέρι, να αγκαλιάζονται, ακόμα και να φιλιούνται.

Παρ' ολ' αυτά, δεν βλέπουμε συχνά, έως ποτέ, τον πρίγκιπα William με την Kate Middleton να είναι τόσο διαχυτικοί δημοσίως.

Όπως αναφέρει το Pure Wow, μπορεί να μην υπάρχει βασιλικός νόμος που απαγορεύει στους μέλλοντες μονάρχες να δείχνουν τρυφερότητα δημόσια, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά να μην είναι διαχυτικοί, οπότε ας μείνουμε σε αυτό!

Άλλωστε, αυτό το έχει τηρήσει και η ίδια με τον σύζυγό της.

Όποτε ο William και η Kate βρίσκονται σε περιοδεία ή πηγαίνουν σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση, πρακτικά και θεωρητικά εκπροσωπούν τη βρετανική μοναρχία, οπότε πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα. Άλλωστε, αν και ο William είναι δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο, είναι γνωστό ότι η Ελισάβετ προετοιμάζει εκείνον για να γίνει ο επόμενος βασιλιάς. Από τη στιγμή δε, που ο William με την Kate έκαναν το πρώτο τους παιδί, ο πρίγκιπας Harry πήγε έκτος στην σειρά για τον θρόνο, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να απολαμβάνει την ελευθερία του και να είναι πιο διαχυτικός με την σύντροφό του.

Παρ' ολ' αυτά, δεν έχουν όλες οι δημόσιες εμφανίσεις την ίδια βαρύτητα. Έτσι, στο παρελθόν έχουμε δει και τον William με την Kate να αγκαλιάζονται ή να πειράζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ποτέ σε επίσημη εμφάνιση.