Η πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Βολότσκοβα χαρακτηρίζει τη βιομηχανία ως έναν «μεγάλο οίκο ανοχής»

Η πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Βολότσκοβα χαρακτηρίζει τη βιομηχανία ως έναν «μεγάλο οίκο ανοχής»
Oleg Nikishin/Getty Images
Oleg Nikishin/Getty Images
Oleg Nikishin via Getty Images

Οι μαρτυρίες γυναικών από τον καλλιτεχνικό χώρο για σεξουαλική εκμετάλλευση, έχουν αυξηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τον Γουεινστέιν. Η πρόσφατη αποκάλυψη έρχεται από τη Ρωσία και το δημοφιλές μπαλέτο Μπολσόι.

Συγκεκριμένα, η πρώην πρίμα μπαλαρίνα Αναστασία Βολότσκοβα δήλωσε δημοσίως ότι τα Μπολσόι δεν είναι παρά ένας «μεγάλος οίκος ανοχής» με μπαλαρίνες να υπηρετούν σεξουαλικά τους διευθυντές και μέλη του θεάτρου, σύμφωνα με την Telegraph.

Η Βολότσκοβα σε παλαιότερες δηλώσεις της πριν μερικά χρόνια, είπε ότι «οι χορεύτριες πηγαίνουν στα πάρτι, μετά ακολουθεί δείπνο και στη συνέχεια η βραδιά συνεχίζεται στο κρεβάτι».

Τις δηλώσεις της πρώην πρίμα μπαλαρίνας διέψευσαν, καθώς οι μπαλαρίνες έχουν επιλογή για το αν επιθυμούν να εμπλακούν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με τους διευθυντές. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των γύρων της, κυρίως μετά από αποκαλύψεις δημοσιογράφων από το 2013 που την κατηγορούσαν ότι έχει χαλάσει τη φήμη των Μπολσόι.

Οι αποκαλύψεις όμως συνεχίζονται, καθώς όπως φαίνεται ολόκληρη η Ρωσική βιομηχανία θεάματος είναι γεμάτη από σεξουαλικές παρενοχλήσεις και οι διευθυντές δίνουν ρόλους στις μπαλαρίνες σε αντάλλαγμα για σεξ. Μάλιστα, η ηθοποιός Άννα Πούκοβα υπήρξε βαθιά τραυματισμένη με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της επειδή απέρριψε σεξουαλική πρόταση διευθυντή από το θέατρο της Μόσχας.

Πηγή: Telegraph

Δημοφιλή