Κακοποιημένος σκύλος φοβάται τους πάντες εκτός από αυτό το μωράκι. Το instagram αποδεικνύει την υπέροχη σχέση τους

Κακοποιημένος σκύλος φοβάται τους πάντες εκτός από αυτό το μωράκι. Το instagram αποδεικνύει την υπέροχη σχέση τους
instagram

Όλοι μας χρειαζόμαστε αγάπη για να πορευτούμε σε αυτή τη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για το γλυκύτατο σκυλάκι της φωτογραφίας που ονομάζεται Nora. Οι μέχρι πρότινος ιδιοκτήτες της φέρθηκαν άσχημα στο κουτάβι με αποτέλεσμα εκείνο να φοβάται τους πάντες εκτός από ένα μικρό παιδί. «Πήραμε τη Nora εφτά χρόνια πριν από μια φιλοζωική οργάνωση πριν καν αποκτήσουμε παιδιά», είπε μιλώντας στο Bored Panda η Elizabeth. «Η αύρα της μας διαβεβαίωσε πως παρόλο που ερχόταν από ένα κακοποιημένο περιβάλλον θα προσαρμοζόταν στην οικογένειά μας. Έτσι κι έγινε».

Η Elizabeth με το σύζυγό της έχουν τρία παιδιά, έχουν συλλέξει από το δρόμο τρεις γάτες κι άλλα τρία σκυλιά. Η γυναίκα μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο γιος της, Archie με τη σκυλίτσα. «Ο μικρός Archie είναι ένα χαρούμενο και κοινωνικό μωρό και αυτό φαίνεται πως απολαμβάνει η Nora. Ήρθε από ένα “άρρωστο” περιβάλλον και φοβάται αρκετά τους ανθρώπους εκτός από το μωρό μας», σημειώνει ο πατέρας του παιδιού.

Η Nora με τον Αrchie είναι δύο αχώριστοι φίλοι. Αν ο μικρός κάνει μπάνιο, εκείνη ξαπλώνει στο μαξιλάρι του και περιμένει να βγει. Θέλει να είναι συνεχώς κοντά του, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες. Η Elizabeth μοιράζεται στο instagram την υπέροχη σχέση των δύο φίλων.

True love in bloom ❤️ #tbt . #ArchietheAnimalWhisperer #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

A dog and her boy 💛 (iPhone 6) . #nappingwithnora #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

Δημοφιλή