Πώς είναι να μένεις στη φωλιά ενός πουλιού, πάνω από την αφρικανική σαβάνα; Τώρα μπορούμε να μάθουμε

Πώς είναι να μένεις στη φωλιά ενός πουλιού, πάνω από την αφρικανική σαβάνα; Τώρα μπορούμε να μάθουμε

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να μένατε σε μια φωλιά πουλιών; Αν ναι, καταρχάς μπράβο για τη φαντασία και τις ιδέες που σας μπαίνουν στο μυαλό και, δεύτερον, συγχαρητήρια, γιατί τώρα μπορείτε να το ζήσετε στην πραγματικότητα.

Στα εδάφη της Segera -μιας έκτασης 50.000 στρεμμάτων στην Κένυα, στην ανατολική Αφρική, η οποία έχει κερδίσει βραβείο ως προστατευόμενη περιοχή άγριας ζωής και οικολογικού σαφάρι- βρίσκεται πλέον μια κατοικία μοναδικού σχεδιασμού και πρωτοτυπίας, στην οποία μπορείτε να βιώσετε από πρώτο χέρι πώς είναι να ζεις σαν πουλί.

Το Nay Palad Bird Nest Villa δημιουργήθηκε από το Nay Palad και τον αρχιτέκτονα Daniel Pouzet και αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό που προσφέρει μια εμπειρία ζωής στην καρδιά της αφρικανικής σαβάνας.

Η δυόροφη βίλα βρίσκεται πάνω από τις κορυφές των δέντρων και τα κοπάδια των άγριων ζώων που ζουν εκεί, δίπλα στον ποταμό της περιοχής, και έχει τη μορφή μιας τεράστιας φωλιάς πουλιού. Έχει σχεδιαστεί για δύο άτομα αλλά μπορεί να φιλοξενήσει και περισσότερα, καθώς πέρα από το υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν την νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο ανοιχτό δεύτερο διάζωμα. Παρά την απομονωμένη τοποθεσία του, το Nay Palad Bird Nest Villa είναι πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης από τον δυτικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες όπως καλωσόρισμα με σαμπάνια, λινά κλινοσκεπάσματα άριστης ποιότητας, τρεχούμενο νερό στο μπάνιο όλη τη μέρα -το οποίο ζεσταίνεται χάρη στους ηλιακούς συλλέκτες που διαθέτει η κατοικία και πρωινό τύπου πικ-νικ ενώ θα χαζεύετε τις καμηλοπαρδάλεις και τους ελέφαντες που θα συγκεντρώνονται στις γειτονικές ακτές του ποταμού.

Πρόκειται «για ένα νέο concept πάνω στην ιδέα του να φωλιάζεις όπως ένα πουλί -πάνω από το έδαφος, με θέα κυριολεκτικά 360 μοιρών στην άγρια ζωή», όπως αναφέρει το site.

Αν λοιπόν θέλετε να ζήσετε όπως ένας αετός -ή οποιοδήποτε άλλο πουλί της αρεσκείας σας- μπορείτε να κλείσετε τη διαμονή σας στο Nay Palad Bird Nest Villa εδώ. Θα σας κοστίσει περίπου 980€ τη βραδιά αλλά, αν μπορείτε να τα διαθέσετε, κάτι μας λέει πως θα τα αξίζει.