Ήττα...ντροπή για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ήττα...ντροπή για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Gregory Shamus/Getty Images
Gregory Shamus/Getty Images
Gregory Shamus via Getty Images

Οι φόβοι αρκετών για την ομάδα του Κλίβελαντ, δυστυχώς, επιβεβαιώνονται, αφού το συγκρότημα του Τάιρον Λου παρουσιάζει εικόνα...διάλυσης στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου και δείχνει αρκετά αργό (έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στην λίγκα).

Τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Καβαλίερς έχασαν με 124-107 από τους Πέισερς και έφτασαν συνολικά τις τέσσερις σερί ήττες, με αποτέλεσμα να κάνουν ρεκόρ 3-5 και να πέσουν στην 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας! Αυτό είναι δεν είναι το μοναδικό κακό... μαντάτο για τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο έμπειρος φόργουορντ έσπασε αρνητικό ρεκόρ 13 ετών και συγκεκριμένα από την... ρούκι σεζόν του στο NBA (2003-2004). Τότε οι Καβαλίερς είχαν κάνει τέσσερις σερί ήττες με τη διαφορά να φτάνει τους 61 πόντους. Τώρα τους έκαναν 63 και... συνεχίζουν.

Σα να μην έφτανε αυτό δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο τεχνικός των Καβαλίερς, Τίρον Λου, δεν ήθελε τον Ντουέιν Γουέιντ στην ομάδα και φυσικά δεν είχε σκοπό να τον βάλει στην αρχική πεντάδα.

Ο 35χρονος άσος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και στις ΗΠΑ αφήνουν να εννοηθεί πως υπέγραψε στην ομάδα λόγω του ότι είναι... κολλητός με τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή