«I, Tonya»: Η Margot Robbie όπως δεν την έχουμε δει ποτέ, στο ρόλο της πλέον διαβόητης πατινέζ στην ιστορία

«I, Tonya»: Η Margot Robbie όπως δεν την έχουμε δει ποτέ, στο ρόλο της πλέον διαβόητης πατινέζ στην ιστορία

«Τι είδους διεστραμμένο άτομο σπάει το γόνατο του φίλου του;», ρωτά το κοινό η Margot Robbie, ως Tonya Harding, στο πρώτο μεγάλου μήκους trailer για τη βιογραφική ταινία «I, Tonya».

Και, μια ματιά στο βίντεο, μας δίνει μια αρκετά καλή εικόνα για το άτομο που θα έκανε κάτι τέτοιο.

Η Robbie πρωταγωνιστεί εντελώς μεταμορφωμένη, εμφανισιακά και όχι μόνο, σε μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, υποδυόμενη την θρυλική πατινέζ Tonya Harding, δύο φορές ολυμπιονίκη, δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής στο καλλιτεχνικό πατινάζ, πρώτη γυναίκα που κατάφερε ποτέ να πραγματοποιήσει τριπλό άξελ καθώς και πρώτη αθλήτρια πατινάζ, γενικότερα, που κατάφερε να πραγματοποιήσει το συνδυασμό τριπλού άξελ και διπλού τόλουπ σε μια εμφάνιση.

Ωστόσο, η Harding ήταν και αυτή που διαγράφηκε εφ' όρου ζωής από την Αμερικανική Ένωση Καλλιτεχνικού Πατινάζ και είδε την καριέρα της να διασύρεται δημοσίως, όταν δήλωσε ένοχη για τον τραυματισμό της συναθλήτριας και φίλης της, Nancy Kerrigan. Για την ακρίβεια, ο πρώην σύζυγός της είχε πληρώσει κάποιον να διαλύσει το γόνατο της Kerrigan, η οποία ήταν και η σημαντική αντίπαλος της Harding στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 1994.

Στο trailer παίρνουμε μια γεύση από την τοξική σχέση που είχε η Harding με την μητέρα της, LaVona, η οποία την κακομεταχειριζόταν συνεχώς όταν ήταν παιδί, και το πώς αυτό είχε αντίκτυπο στην μετέπειτα συμπεριφορά της απέναντι στους άλλους, ως ενήλικας.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Craig Gillespie, ενώ δίπλα στην Robbie παίζουν οι Bobby Cannavale, Sebastian Stan και η Allison Janney στο ρόλο της μητέρας της.

Το trailer δεν κρύβει το μαύρο χιούμορ της ταινίας ακόμα και στις πιο δύσκολες σκηνές, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το Δεκέμβριο, για έναν ακόμη λόγο πέρα από τα Χριστούγεννα.