Οι 7 πιο θεαματικοί τρόποι για να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας

Οι 7 πιο θεαματικοί τρόποι για να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας
A young businessman throwing away his papers
A young businessman throwing away his papers
Ismailciydem via Getty Images

Η τελευταία ημέρα στη δουλειά ενός υπαλλήλου συνοδεύεται από ποικίλα συναισθήματα. Μια μελαγχολία για όσα πέρασε αλλά συνάμα και χαρά για ό,τι νέο ξεκινά είναι όσα κουβαλά μέσα του ένας εργαζόμενος λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα τους παλιούς του συναδέλφους. Όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι πως τη μέρα αυτή αισθάνεται τόσο απελευθερωμένος που πολλές φορές κάνει πράγματα που ποτέ δεν είχε φανταστεί. Οι παρακάτω περιπτώσεις που συγκέντρωσε το indy100 αποδεικνύουν τα παραπάνω.

-Ένας πρώην υπάλληλος του τμήματος υποστήριξης πελατών στο twitter απενεργοποίησε το λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο twitter για μόλις έντεκα λεπτά την τελευταία του ημέρα στη δουλειά. Οι υπεύθυνοι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μετά το γεγονός δημοσίευσαν το παρακάτω σχόλιο: «Mάθαμε πως ο λογαριασμός του προέδρου απενεργοποιήθηκε από έναν εργαζόμενο μας. Είναι και η τελευταία του μέρα στη δουλειά, απολογούμαστε για το συμβάν».

-Η δημοσιογράφος του KTVA-TV, Charlo Greene κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας στη δουλειά κι ενώ βρισκόταν στον αέρα είπε τη φράση «Γαμώτο, παραιτούμαι», εξηγώντας πως από 'δω και στο εξής πρόκειται να αφιερωθεί στον αγώνα για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα στην Αλάσκα.

-Η Marina Shifrin από την άλλη συγκέντρωσε 18 εκατομμύρια views στο κανάλι της στο YouTube αφού ανέβασε τον εαυτό της να χορεύει στο γραφείο λίγο πριν παραιτηθεί.

-Το 2011 ο Joey DeFrancesco αποχωρεί από τη δουλειά του με τη συνοδεία της μπάντας του.

-Ο Chris Holmes που είναι επίσης γνωστός ως Mr Cake, έφτιαξε κέικ με το έγγραφο της παραίτησής του και το παρέδωσε στα αφεντικά του το 2013.

-Η Liz Wahl εγκατέλειψε τη δουλειά της στο Russia Today λέγοντας στον αέρα πως δεν μπορούσε πλέον να είναι μέρος ενός δικτύου που χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση που κάνει πως δεν βλέπει τα όσα άσχημα πράττει ο Πούτιν.

-Το 2012 μια υπάλληλος που εργαζόταν ως social media manager σε μια διαφημιστική εταιρεία κατά λάθος δημοσίευσε στη σελίδα της εταιρείας στο facebook ένα μήνυμα που μάλλον προοριζόταν για το δικό της λογαριασμό. Σε αυτό έγραφε πως αφήνει αυτή τη δουλειά για να απολαύσει την οικογένειά και το σύζυγό της.

Δημοφιλή