Γυναίκα υποστηρίζει πως έχασε τις φίλες της εξαιτίας της ομορφιάς της

Γυναίκα υποστηρίζει πως έχασε τις φίλες της εξαιτίας της ομορφιάς της

Λένε πως όσες πόρτες μπορεί να ανοίξει η ομορφιά, άλλες τόσες μπορεί να κλείσει. Αυτό φαίνεται να πιστεύει και η 40χρονη Jane Curnoew η οποία όπως υποστηρίζει δεν έχει πια φίλες επειδή εκείνες τη ζήλευαν για την ομορφιά της.

Μιλώντας στο news.com.au, περιγράφει πως μετά το τέλος του δεύτερου γάμου της ξεκίνησε να βγαίνει με άλλους άνδρες ενώ συνειδητοποίησε πόσο σημαντική ήταν για αυτούς.

«Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι εχθρικές απέναντι μου και γι' αυτό ευθύνεται η εξωτερική μου εμφάνιση. Παλαιότερα νόμιζα ότι έφταιγα εγώ, αργότερα όμως φάνηκε η αλήθεια. Πηγαίναμε σε μπαρ και τα βλέμματα έπεφταν πάντα πάνω μου», αναφέρει η ίδια.

Στην ηλικία των 32 η Curnow διαγνώστηκε με κατάθλιψη. Για δέκα χρόνια βίωνε τα συμπτώματα στο μέγιστο βαθμό.

«Όταν συνειδητοποίησα τη δύναμη της εμφάνισής μου δεν ένιωθα ικανοποίηση αλλά ένα αίσθημα απίστευτης πίεσης να γίνω ακόμα πιο όμορφη. Ρωτούσα τον εαυτό μου γιατί εγώ νιώθω τόσο δυστυχισμένη αφού όλοι με θεωρούν τόσο όμορφη; Κατέληξα στο συμπέρασμα πως αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είναι δεν θα νιώσεις ποτέ διαφορετικός», συνεχίζει.

Η Curnow στα 51 της πλέον χρόνια εργάζεται ως μοντέλο ενώ αναλαμβάνει να διδάξει τις γυναίκες πώς να αγκαλιάσουν το σώμα τους και να εκτιμήσουν το εσωτερικό της ψυχής τους. Η Jane στο κείμενο αναφέρει επίσης τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε το bodybuilding στη ζωή και την ψυχική της ανάταση.

Πηγή: indy100.com

Δημοφιλή