Άφησε πολύ κόσμο... μπουκάλα ο Μανωλόπουλος

Άφησε πολύ κόσμο... μπουκάλα ο Μανωλόπουλος
contra.gr

Οι μνηστήρες που περίμεναν στη γωνία πιθανή ήττα της ΑΕΚ για να πάρουν θέση στην άκρη του πάγκου της Ενωσης, ο υπομονετικός, αυτός που πίεσε πολύ μέσω του ατζέντη του και η σταθερή άποψη του Μάκη Αγγελόπουλου για τον προπονητή της ομάδας του.

Η κυριακάτικη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 16 ολόκληρα χρόνια αναμονής χαροποίησε ιδιαίτερα τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, στο μικρόκοσμο του ελληνικού μπάσκετ τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα.

Βλέπετε ένα σωρό άνθρωποι του χώρου είχαν πλησιάσει τελευταία τον Μάκη Αγγελόπουλο και στριμώχνονταν στην ουρά για τη μετά Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της Ένωσης. Αλλοι το έκαναν με τακτ, σεβόμενοι και το συνάδελφό τους που βρισκόταν πράγματι σε δύσκολη θέση, άλλοι όμως πίεζαν σχεδόν φορτικά είτε οι ίδιοι, είτε μέσω του μάνατζέρ τους.

Τελικά, δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί κανένα εναλλακτικό σενάριο καθώς ο Μανωλόπουλος οδήγησε την ΑΕΚ στην πιο σημαντική νίκη των τελευταίων χρόνων, σε μία επιτυχία που μπορεί να σημάνει και έναρξη μίας νέας εποχής για την ομάδα.

Προς το παρόν οι μνηστήρες, οι περισσότεροι από αυτούς προπονητές που στοχεύουν κυρίως σε ομάδες που δεν συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να περιμένουν. Η πιστή...Πηνελόπη (βλέπε Μάκης Αγγελόπουλος) έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο... νόμιμο σύζυγο (βλέπε Σωτήρης Μανωλόπουλος).

Εστω και αν οι σχετικές πιέσεις για διαζύγιο ασκούνται από το καλοκαίρι ακόμα...

Ν. Γ.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή