Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Ομολόγησε προφορικά ο 58χρονος τοξικομανής

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Ομολόγησε προφορικά ο 58χρονος τοξικομανής
eurokinissi

Προφορική ομολογία του 58χρονου τοξικομανή που φέρεται ως ο δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που αναμένουν να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για να μετατραπεί η προσαγωγή του σε σύλληψη.

Ο 58χρονος ακολούθησε πεζός στις 18 Οκτωβρίου την άτυχη εφοριακό, της επιτέθηκε και όταν το θύμα αντέδρασε τότε άρχισε να το μαχαιρώνει με μανία. Στη συνέχεια, άρπαξε την τσάντα της 32χρονης που περιείχε το κινητό της τηλέφωνο. Ο δράστης κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια, όπου επιχείρησε να πουλήσει το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σήμα του τηλεφώνου και εστίασαν τις έρευνές τους στα μαγαζιά της Ομόνοιας όπου πωλούνται κινητά τηλέφωνα. Σε ένα από αυτά υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό που απεικόνιζε τον 58χρονο δράστη. Από τη φωτογραφία του και άλλα στοιχεία οι Αρχές οδηγήθηκαν στην προσαγωγή του.

Παράλληλα, πληροφρορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό του με υλικό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει προφορικά στους αστυνομικούς το έγκλημα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Δημοφιλή