Τώρα στο Παρίσι υπάρχει ένα εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας εντελώς γυμνοί

Τώρα στο Παρίσι υπάρχει ένα εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας εντελώς γυμνοί

Επειδή πάντα νιώθατε πως κάτι έλειπε από το Παρίσι αλλά ποτέ δεν μπορούσατε να καταλήξετε στο τι ακριβώς είναι αυτό, θα σας πούμε εμείς. Ένα εστιατόριο αποκλειστικά για γυμνούς πελάτες.

Το πρώτο «γυμνό εστιατόριο» άνοιξε πρόσφατα στην Πόλη του Φωτός και προσκαλεί τον κόσμο να απολαύσει το γεύμα του, ακριβώς όπως τους γέννησε η μαμά τους.

Το εστιατόριο λέγεται «O' naturel» (λογικό) και στόχος του είναι να προσελκύσει την κοινότητα των γυμνιστών που θέλουν να απολαμβάνουν τη γύμνια τους και κάπου αλλού πέρα από τις παραλίες. Ταυτόχρονα, ωστόσο, υποδέχεται και όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του να τρως και να συγχρωτίζεσαι με τους γύρω σου, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα -τίποτα.

Πρόκειται για το δεύτερο εστιατόριο τέτοιου είδους που ανοίγει στην Ευρώπη, ακολουθώντας τα χνάρια του «The Bunyadi», ενός pop-up γυμνού εστιατορίου που είχε ανοίξει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο, το 2016.

Έπειτα από ένα επιτυχημένο prive πάρτυ εγκαινίων στο οποίο ήταν προσκεκλημένη η Ένωση Γυμνιστών Παρισιού, το O' naturel είναι πλέον ανοιχτό για όλους από τις αρχές του Νοεμβρίου.

Κατά την είσοδο στον χώρο υπάρχει ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπας για τους πελάτες, προκειμένου να αφήνουν τα ρούχα τους πριν προχωρήσουν στα ενδότερα, ενώ τους δίνεται και μια υφασμάτινη πετσέτα για να καλύψουν τα επίμαχα σημεία τους, αν νιώσουν άβολα.

Συνολικά το εστιατόριο χωρά 40 πελάτες ενώ διαθέτει α λα καρτ μενού τριών πιάτων, προς €39 το άτομο.

Αξίζει μια επίσκεψη, έτσι για την εμπειρία, δεν νομίζετε;