Διαρρήκτες λήστεψαν σπίτι αλλά επέστρεψαν το...κουταβάκι

Διαρρήκτες λήστεψαν σπίτι αλλά επέστρεψαν το...κουταβάκι
Facebook

Το κουταβάκι ενός μικρού κοριτσιού επέστρεψαν στην οικογένεια του οι ληστές που...διέρρηξαν το σπίτι τους τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Σάσα, ένα Λαμπραντόρ οκτώ εβδομάδων, απήχθη κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης το πρωί της Δευτέρας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, μαζί με ένα laptop, ένα iPad και κάποια κοσμήματα.

Ωστόσο, μέλη της οικογένειας είπαν σε αυστραλιανά ΜΜΕ πως λυπήθηκαν πιο πολύ για την απώλεια του κουταβιού, της «καλύτερης φίλης» της τετράχρονης Μάια.

Ωστόσο, την Πέμπτη η Σάσα βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού, όπου θεωρείται πως την άφησαν οι ληστές. Το κουταβάκι, που, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, έχει ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που χρειάζεται προσοχή, ήταν με την οικογένεια μόλις μια εβδομάδα πριν το αρπάξουν οι ληστές.

Η ιστορία της απαγωγής της Σάσα είχε κάνει τον γύρο των αυστραλιανών ΜΜΕ. «Δεν θέλαμε να ελπίζουμε πολλά. Και το πρωί η σύζυγός μου σηκώθηκε για να κάνει καφέ, πέρασε την πόρτα και είδε κάτι να κουνιέται κοντά στο σκυλόσπιτο» είπε ο Ράιαν Χουντ, ένας από τους ιδιοκτήτες του κουταβιού. «Νομίζουμε πως όποιος την πήρε είτε έχει συνείδηση είτε φοβήθηκε και απλά την πέταξε από τον φράχτη...για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας ενδιαφέρει, απλά χαιρόμαστε που γύρισε πίσω».

Όπως είπε, η σκυλίτσα φαίνεται να έχει αναπτύξει ένα ενδιαφέρον για τα παπούτσια κατά τη διάρκεια της απουσίας της, αλλά η υγεία της είναι καλή.

Η έρευνα πάνω στη διάρρηξη συνεχίζεται.

Δημοφιλή