O γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα απαντά στον Μητσοτάκη για την άδεια του πατέρα του με «μια μόνο λέξη: Siemens»

O γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα απαντά στον Μητσοτάκη με «μια μόνο λέξη: Siemens»
eurokinissi

Ο γιος τους Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτωρ απάντησε μέσω Facebook στον πρόεδρο της ΝΔ σχετικά με την έντονη αντίδραση του στην έγκριση χορήγησης διήμερης άδειας στο φυλακισμένο μέλος της 17ης Νοέμβρη. Ο Έκτωρ Κουφοντίνας κάνει λόγο για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη από τη ΝΔ όταν ήταν κυβέρνηση προκειμένου ο πατέρας του να μην απολαύσει την ευεργετική πρόβλεψη του νόμου για τη χορήγηση αδειών και απαντά, όπως λέει σε αυτό το θράσος με «μια λέξη μόνο: Siemens».

Στην έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω Twitter, στο να δοθεί διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα απάντησε ο γιος του καταδικασθέντος σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17 Νοέμβρη, Έκτωρ Κουφοντίνας.

Ο Έκτορας Κουφοντίνας έγραψε στο Facebook: «Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης. Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύον νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens».

Δημοφιλή