Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και επίδειξη μόδας για καλό σκοπό από το Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε:
OSCAR DE LA RENTA SHOW
Lucas Jackson / Reuters
Εκτύπωση

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, μας προσκαλεί όλους σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Athens Hilton (Βασ. Σοφίας 46).

Στο Μπαζάρ θα διατίθενται είδη από επώνυμα καταστήματα σε προσιτές τιμές, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 10.30 το πρωί έως τις 20.30 το βράδυ.

Λίγες μέρες αργότερα, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 19.00, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ μας προσκαλεί σε μια ακόμα λαμπερή εκδήλωση, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Εκεί θα απολαύσουμε μια επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta, συνοδεία απογευματινού τσαγιού, μαζί με τις Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Αθανασία Τσόλα και Άννα Μαρία Ταξοπούλου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχει αφιλοκερδώς το group DEEVIBES Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017.

Η πρόσκληση για το event κοστίζει €50 και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει της διεθνούς διοργάνωσης Hellas Beetles Cup, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο τον Ιούνιο του 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τα γραφεία του Π.Α.Σ.Γ. ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, στο τηλ: 210 6800886.