Οργισμένο πλήθος για τη Δώρα Ζέμπερη: Το δράμα της Ευελπίδων σε εικόνες

Οργισμένο πλήθος για τη Δώρα Ζέμπερη: Το δράμα της Ευελπίδων σε εικόνες

(Upd-)

Δίχως τέλος η ένταση στην Ευελπίδων όπου η οργή του συγκεντρωμένου πλήθους ξεχειλίζει κατά του 58χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδη, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

Κατά την άφιξή του συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη και πολίτες επιτέθηκαν με μπουκάλια και φώναζαν «κτήνος, δολοφόνε, θάνατος σου πρέπει». Κάποια στιγμή δε όταν από την πίεση του κόσμου ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς παραπάτησε και έπεσε κάτω, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η παρουσία του 58χρονου στο κοιμητήριο και το ότι αυτός ήταν ο δράστης της δολοφονίας πιστοποιήθηκε από την ανεύρεση του δικού του DNA πάνω στη χαρτοπετσέτα που εντοπίστηκε δίπλα από την άτυχη κοπέλα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου αναφέρει πως την ώρα της δολοφονίας ο 58χρονος βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο και πως η ομολογία του δόθηκε χωρίς την παρουσία Συνηγόρου. Προανακριτικά ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία, όπως ισχυρίστηκε διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεσή του με σκοπό να την ληστέψει.

Μετά το τέλος της απολογίας του ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ

Δημοφιλή