Το πρώτο ραντεβού τους τέλειωσε άδοξα όταν της αποκάλυψε τι ψήφισε στις εκλογές

Το πρώτο ραντεβού τους τέλειωσε άδοξα όταν της αποκάλυψε τι ψήφισε στις εκλογές
SrdjanPav via Getty Images

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να έχουν την αίγλη του καινούριου και του άγνωστου, αλλά αυτό το «άγνωστο» είναι που μερικές φορές μπορεί και να τα τινάξει όλα στον αέρα αφού εκεί που μαθαίνεις πράγματα για τη ζωή και τις συνήθειες του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου, μπορεί να ακούσεις ή και να δεις κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Αυτό συνέβη και στον Bryan Leib, τον οποίο άφησε στη μέση του ραντεβού μία κοπέλα όταν η κουβέντα έφτασε στις τελευταίες εκλογές των ΗΠΑ και την ψήφο του. Για την ακρίβεια, η κοπέλα (τα στοιχεία της κοπέλας δεν αποκάλυψε ο Leib διηγούμενος την ιστορία του στο Inquirer), είχε γνωρίσει το νεαρό μέσω μιας εφαρμογής και τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ καλά, οι δυο τους περνούσαν όμορφα ώσπου η συζήτηση ήρθε στις εκλογές των ΗΠΑ και την ψήφο του καθενός. Τότε, η κοπέλα ρώτησε τον Leib (ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος της Ένωσης Νέων των Ρεπουμπλικανών στη Φιλαδέλφεια), τι ψήφισε και εκείνος απάντησε ότι ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τι το ήθελε; Η απάντηση της κοπέλας ήταν όχι μόνο άμεση αλλά και αποστομωτική. «Ξέρεις κάτι, Bryan; Περάσαμε πολύ καλά αλλά νομίζω ότι είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι», ήταν οι τελευταίες της λέξεις πριν σηκωθεί από το τραπέζι και φύγει, αφήνοντας τον Bryan με το ποτό στο χέρι.

Να τα συζητάτε αυτά παιδιά, πριν κλείσετε το ραντεβού. Μην κάνετε τσάμπα κόπο, δηλαδή.