Πατέρας που δούλευε σε νοσοκομείο στην Κρήτη είδε να φέρνουν νεκρούς τον γιο και τον ανιψιό του

Πατέρας που δούλευε σε νοσοκομείο στην Κρήτη είδε να φέρνουν νεκρό τον γιο και τον ανιψιό του
eurokinissi

Θλιβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου κατά την άφιξη ασθενοφόρων με δύο νεαρούς που ενεπλάκησαν σε τροχαίο και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν νεκροί.

Αυτό καθώς στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο κυλικείο αυτού εργαζόταν ο πατέρας του ενός από τους νεαρούς. Όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά του και να μπαίνει στο νοσοκομείο ο ίδιος πήγε στα ΤΕΠ προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τότε ενημερώθηκε πως ο ένας εκ των νεκρών που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του. Ο δεύτερος νεκρός ήταν ο ανιψιός του.

Τα δυο άτυχα παιδιά ήταν ξαδέρφια 29 και 25 ετών. Όπως έγραψε το Cretalive το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να φύγει από δρόμο και να πέσει από τη γέφυρα σε παράδρομο παρασύροντας το ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από το οποίο μόλις είχαν αποβιβαστεί ένας άνδρας με τον εγγονό του.

Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ...

Πηγή: Cretalive.gr

Δημοφιλή