Travelhut: Η ελληνική πλατφόρμα που σας βρίσκει την κατάλληλη παρέα για τα ταξίδια σας

Travelhut: Η ελληνική πλατφόρμα που σας βρίσκει την κατάλληλη παρέα για τα ταξίδια σας
Group of friends enjoying in a walk by the sea
AleksandarNakic via Getty Images
Group of friends enjoying in a walk by the sea

Σας έχει τύχει να θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι αλλά να μη βρίσκετε παρέα, είτε γιατί οι φίλοι σας δεν έχουν χρόνο είτε γιατί δεν έχουν όρεξη; Η αναζήτηση σωστού timing και συντροφιάς στα ταξίδια είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο και κυρίως όσους αρέσκονται να ταξιδεύουν συχνά και δεν θέλουν να το κάνουν μόνοι τους.

Και κάπου εδώ έρχεται το Travelhut για να δώσει τη λύση.

Το Travelhut.gr είναι μια νέα ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα που ευελπιστεί να φέρει μια νέα εποχή στον τουριστικό κλάδο. Σύνθημά της είναι η φράση «βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας τώρα» και ο στόχος της είναι να φέρει σ’ επαφή όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά δεν έχουν παρέα.

Να πώς μας εξήγησε η ίδια η ομάδα του Travelhut τη λειτουργία της εφαρμογής.

Τι ακριβώς είναι το travelhut.gr και πώς λειτουργεί;

Το travelhut.gr είναι μια ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η οποία δίνει την δυνατότητα να βρούν συνταξιδιώτη, άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν παρέα. Μέσα από μια διασκεδαστική κι ευχάριστη διαδικασία, σ’ ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον μπορεί πλέον οποιοσδήποτε επιθυμεί, να εγγραφεί και εφόσον συντάξει το ταξιδιωτικό του προφιλ προσδιορίζοντας τους τρόπους που αρέσκεται ως προς τον τρόπο μετακίνησης, διαμονής του κλπ, καταχωρίζοντας τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί καθώς και τους προορισμούς που επιθυμεί να εξερευνήσει, η εφαρμογή αναλαμβάνει να του προτείνει άλλα μέλη της με κοινές ταξιδιωτικές προτιμήσεις.

Πώς προέκυψε η ιδέα του travelhut.gr και ποιο κενό ήρθε για να καλύψει;

Η ιδέα του travelhut.gr προέκυψε αρχικά απο την συνεχόμενη ανάγκη για ταξίδια και κατόπιν να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εύρεση της "σωστής παρέας" ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία του ταξιδιού. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακυρώσατε ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι επειδή δεν βρίσκατε διαθέσιμο φίλο να σάς συνοδεύσει; Βλέπετε, οι φίλοι δεν έχουν πάντα χρόνο ή και τα απαραίτητα χρήματα να διαθέσουν για ένα ταξίδι. Τώρα με τη βοήθεια του διαδίκτυου, σας δίνεται η λύση η οποία ονομάζεται travelhut.gr.

Τι είναι αυτό που μας προσφέρει το travelhut.gr;

Είναι αναμφίβολα μια τάση που συμβάλλει ώστε τόσοι προορισμοί που επιθυμούμε να γνωρίσουμε να μην παραμείνουν απραγματοποίητα όνειρα, όλη αυτή η επιθυμία προς εξερεύνηση να μην μείνει ανεκπλήρωτη επειδή δεν βρίσκουμε διαθέσιμη την κατάλληλη παρέα να μας συνοδεύσει. Σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τα κοινωνικά σας σύνορα, γνωρίζοντας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά όνειρα και ενδιαφέροντα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο travelhut.gr και, γιατί όχι, οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας με την νέα σας παρέα.