Επιστημονική Ημερίδα: «Η γυναίκα στη δεύτερη νεότητα»

Επιστημονική Ημερίδα: «Η γυναίκα στη δεύτερη νεότητα»
Athinaides
mosxato
Athinaides

Οι «ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ» τμήμα D430 των Daughters of Penelope, συνεχίζοντας το έργο τους στη διαρκή επιμόρφωση και την υποστήριξη τους προς τις γυναίκες , πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεόδωρος Αγγελόπουλος στο Μοσχάτο, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΟΤΗΤΑ».

Στην κατάμεστη αίθουσα, τα θέματα της ημερίδας ανέπτυξαν με ιδιαίτερα ευχάριστο και κατανοητό για το κοινό τρόπο, οι κυρίες Ευγενία Μανωλίδου Μουσικός, Ελένη Μαργιώτη Νευροψυχολόγος από την Εταιρεία Alzaheimer Αθηνών, Καλλιέρου Λιάνα Ψυχολόγος , Μυρσίνη Λαμπράκη Σεφ-Συγγραφέας , Σοφία Παθέκα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Τατιάνα Τσαραμιάδου Οικογενειακή Σύμβουλος. Το συντονισμό της ημερίδας είχε η Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια κυρία Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου.

Η Πρόεδρος των ΑΘΗΝΑΪΔΩΝ κυρία Ρένα Βασιλάκη αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόνισε πως κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να τον φροντίζει και να τον αγαπά κι έτσι θα έχει τη δύναμη να προσφέρει με τη σειρά της φροντίδα και ζεστασιά σε όσους τη χρειάζονται.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, η κυρία Άννα Καραμανλή Βουλευτής Β’ Αθηνών , ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κύριος Ανδρέας Ευθυμίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι Φορέων και Σωματίων και πλήθος επιχειρηματιών και άλλων σημαντικών προσκεκλημένων.

Στο τέλος της βραδιάς στις κυρίες προσφέρθηκαν μοναδικά δώρα, ευγενική χορηγία της κυρίας ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ και της εταιρίας SPAD COSMETICS και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα και ροφήματα της κυρίας ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς BERGMANN KORD, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, BEAUTY CLINIC, MIRSINI COOKING, το Επιστημονικό Κέντρο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» , ΣΑΒΡΑΜΗΣ, Β., & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., MARA, ELENA KOULAOUZIDOU, VOURLOS confetti, OLGA KARAVERVERI , moschato.city, ΤΖΕΝΗ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑ και το ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση της Ημερίδας.