Ο Robert Pattinson έρχεται στην Αθήνα για τη πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Good Time»

Ο Robert Pattinson έρχεται στην Αθήνα για τη πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Good Time»
9TH Governors Awards â Arrivals â Los Angeles, California, U.S., 11/11/2017 - Actor Robert Pattinson. REUTERS/Mario Anzuoni
Mario Anzuoni / Reuters
9TH Governors Awards â Arrivals â Los Angeles, California, U.S., 11/11/2017 - Actor Robert Pattinson. REUTERS/Mario Anzuoni

Ενθουσιάζοντας τον περασμένο Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών με την συμμετοχή του στο υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα «Good Time» των αδελφών Benny & Josh Safdie, o Robert Pattinson θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό.

Αναγνωρίσιμος από την επιτυχημένη τριλογία της «Έκλειψης» (Twilight), αναγνωρισμένος από την συνεργασία του με τον David Cronenberg (στα υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα «Cosmopolis», «Maps to the Stars») και έτοιμος να επισκεφθεί το εκλεκτικό σύμπαν της Claire Denis (με το επιστημονικής φαντασίας «High Life»), ο νεαρός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά είδη και να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ερμηνείες του.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στις 23 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment, o Robert Pattinson θα βρεθεί στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time». Η ταινία, ένα ξέφρενο, αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Robert Pattinson και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie - οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ο απεγνωσμένος και έτοιμος για όλα Connie (Robert Pattinson) έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του Nick (Benny Safdie), που πάσχει από νοητική στέρηση, από τη φυλακή. Μέσα σε μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο παράτολμός Connie κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Ο χρόνος μετράει σε βάρος του αδελφού του, αλλά και του ίδιου, καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή.

Το “Good Time” βγαίνει στις 23 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood