Το People ανακοίνωσε τον «Πιο Σέξι Άντρα του Κόσμου» και έκανε έξαλλο όποιον άνθρωπο έχει μάτια και κοινή λογική

Το People ανακοίνωσε τον «Πιο Σέξι Άντρα του Κόσμου» και έκανε έξαλλο όποιον άνθρωπο έχει μάτια και κοινή λογική

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το People ανακοίνωσε τις προάλλες τον «Sexiest Man Alive» του 2017, κοινώς, τον πιο σέξι ζωντανό άντρα στον πλανήτη, όπως τον επέλεξε η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Και αυτός, απ' ότι φαίνεται, είναι ο Blake Shelton.

Ο 41χρονος σταρ της country μουσικής και σύντροφος της Gwen Stefani, πήρε τα σκήπτρα από τον Dwayne «The Rock» Johnson, ο οποίος έλαβε τον τίτλο την περασμένη χρονιά.

Ωστόσο, η ανάδειξη του Shelton στη θέση του πιο σέξι άντρα στον κόσμο, δημιούργησε έναν μεγάλο προβληματισμό σε κάποιους ανθρώπους. Και με το «κάποιους», εννοούμε όσους έχουν δύο μάτια, έναν εγκέφαλο που λειτουργεί σχετικά καλά και μια μικρή, απειροελάχιστη γνώση των αντρών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη showbiz.

Κοινώς, κανείς δεν κατάλαβε πώς επιλέχθηκε για την εν λόγω θέση ένας άντρας εντελώς μέτριας εμφάνισης, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερα σέξι πάνω του ή έστω κάτι που να τον κάνει να ξεχωρίζει εμφανισιακά από τους άλλους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά, αλλά εδώ μιλάμε για έναν θεσμό που κρίνει τους νικητές του με αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και που στο παρελθόν έχει τιμήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους γόηδες του Hollywood.

Βασικό αντεπιχείρημα των περισσότερων μάλιστα, ήταν πως η φετινή θέση άνηκε δικαιωματικά στον Idris Elba, τον Βρετανό ηθοποιό με το τεράστιο ταλέντο και την εμφάνιση ενός θεού του Ολύμπου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα πιο αστεία tweets που δημοσιεύτηκαν ως υπεράσπιση-ψήφος εμπιστοσύνης στον Elba για τη θέση του πιο σέξι άντρα στον κόσμο. Τασσόμαστε ανοιχτά μαζί τους.