Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο. Μαχαίρωσε τον αδελφό του και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο. Μαχαίρωσε τον αδελφό του και μετά αυτοκτόνησε
EUROKINISSI

Μια οικογενειακή τραγωδία με θύματα δύο νέους ανθρώπους συγκλονίζει τα Μισίρια του Ρεθύμνου, όπου νωρίτερα το μεσημέρι, ένας άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα, και μάλιστα με φρικτό τρόπο, τον ίδιο του τον αδελφό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το Cretapost, δράστης και αυτόχειρας είναι ένας 28χρονος άνδρας ο οποίος χτύπησε πιθανότατα με μαχαίρι τον 21χρονο αδελφό του ρίχνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος και στη συνέχεια ήπιε φυτοφάρμακο για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Cretapost ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, αρχικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα μεταφέρθηκε γύρω στις 15:00 ο νεότερος αδελφός, για τον οποίο ήδη ήταν πολύ αργά. «Δεν υπήρχε καμία ελπίδα για τον νεαρό» μας είπε χαρακτηριστικά «ήταν σφαγμένος στην κυριολεξία, και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Έφερε πολλαπλά τραύματα που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο».

Στη συνέχεια λίγη ώρα αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθανε στο νοσοκομείο με τον δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος μετά τη φρικιαστική πράξη του φαίνεται πως ήπιε φυτοφάρμακο μαζί με κάποια άλλα υγρά που βρήκε σε αποθηκευτικό χώρο με σαφή πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή του. «Ο 28χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και όντας σε ανακοπή» διευκρίνισε ο κ. Φραγκιαδάκης, που υπογράμμισε πως παρά τις προσπάθειες των γιατρών λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Εντός της ημέρας πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και στις δύο σορούς στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας.

Τα αίτια της δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί ωστόσο έγινε γνωστό ότι ο 28χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει και ζούσε στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον άτυχο αδελφό του και τους γονείς του.

Δημοφιλή