Λακωνία: Σκότωσαν την 63χρονη με ξύλα από το τζάκι

Λακωνία: Σκότωσαν την 63χρονη με ξύλα από το τζάκι
Eurokinissi

Με ξύλα που βρίσκονταν στο σπίτι για το τζάκι χτυπούσαν την 63χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας, οι δύο δράστες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία.

Οι δύο αλλοδαποί, ένας Μολδαβός και ένας Μαροκινός, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι είχαν πιει αλκοόλ όταν αποφάσισαν να ληστέψουν την 63χρονη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αρχικά έσπασαν μία πόρτα αλουμινίου και στη συνέχεια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα. Το τραγικό είναι ότι δεν αρκέστηκαν στην κλοπή αντικειμένων αλλά άρχισαν να χτυπάνε με ξύλα την 63χρονη για να τους πει που βρίσκονται χρήματα και κοσμήματα. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη της στην οικία και δεν είχε μεγάλες αποταμιεύσεις, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού.

Τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν θανατηφόρα. Οι δύο δράστες αφού σκότωσαν την 63χρονη τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από την έρευνα στο χώρο ότι είχε προηγηθεί «μάχη» στο σπίτι πριν τη δολοφονία, ενώ ήταν αναστατωμένοι όλοι οι χώροι. Την επόμενη ημέρα, την περασμένη Κυριακή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Μολδαβό και έναν Μαροκινό, οι οποίοι είναι φίλοι. Ο Μαροκινός ομολόγησε την πράξη του αναφέροντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δημοφιλή