Παιχνίδια της μοίρας: Βρέθηκε στο ίδιο κελί με τον βιαστή του 37 χρόνια μετά

Παιχνίδια της μοίρας: Βρέθηκε στο ίδιο κελί με τον βιαστή του 37 χρόνια μετά
Shutterstock / Naaman Abreu

Tελικά τα παιχνίδια της μοίρας δεν έχουν τελειωμό... Ένας 50χρόνος (πατέρας 4 παιδιών) ο οποίος είχε θάψει καλά μέσα του το ένοχο μυστικό της ζωής του, συνελήφθη στη Βρετανία, μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι την ξυλοκόπησε.

Ο Gary Mottershead από το Μάντσεστερ, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του είχε μπλεξίματα με τον νόμο, όμως το 2015 συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας του ότι τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καυγά και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ο 50χρονος με τα βίαια ένστικτα, ήταν ότι στο κελί του κρατητηρίου όπου θα τον μετέφεραν μετά τη σύλληψή του θα συναντούσε έναν ώριμο πια άνδρα, τον οποίο είχε βιάσει 37 χρόνια νωρίτερα, όταν το θύμα του ήταν μόλις έξι ετών!

Ο 43χρονος που κρατείτο για διάρρηξη, αρχικά δεν αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον κακοποιούσε επανειλημμένα, για διάστημα περίπου δύο ετών, πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες.

Τα χαρακτηριστικά του 15χρονου τότε δράστη (ο οποίος είχε προσληφθεί από τους γονείς του θύματός του για να κάνει μπέιμπι σίτινγκ) είχαν αλλάξει πολύ, ωστόσο ορισμένα τραύματα παραμένουν νωπά και μετά από λίγη ώρα ο 43χρονος άρχισε να παρατηρεί όλο και πιο προσωπικά το πρόσωπο του συγκρατούμενού του.

Οι εφιάλτες ζωντάνεψαν αμέσως και ο 43χρονος που για ευνόητους λόγους δεν δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα,

φώναξε τον φύλακα και υπέβαλε καταγγελία. Η συνέχεια δόθηκε στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο Mottershead βίαζε συστηματικά το εξάχρονο αγόρι που πληρωνόταν να φυλάει, αφού πρώτα του έδινε να πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όταν το παιδάκι προσπαθούσε να αντισταθεί, ο ανήλικος βιαστής απειλούσε ότι θα έκανε τα ίδια και στην αδερφή του εξασφαλίζοντας έτσι τη σιωπή του.

Ο εφιάλτης τελείωσε δύο ολόκληρα χρόνια μετά, όταν το 17χρονο αγόρι σταμάτησε να προσέχει το θύμα του.

ΠΗΓΗ: Independent

Δημοφιλή