Η επιστροφή των Αγγέλων: Οι πιο θεαματικές εμφανίσεις από το φετινό Victoria's Secret Fashion Show

Η επιστροφή των Αγγέλων: Οι πιο θεαματικές εμφανίσεις από το φετινό Victoria's Secret Fashion Show

Το φετινό φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά και, παρότι η επίσημη τηλεοπτική προβολή του θα γίνει σε λίγες ημέρες, εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στη Shangai.

Οι Άγγελοι της Victoria's Secret βρίσκονταν εκεί από την προηγούμενη εβδομάδα και, παρά τα προβλήματα με τη βίζα που αντιμετώπισαν η Gigi Hadid και η Katy Perry, τα οποία και τις εμπόδισαν από το να παρευρεθούν στη διοργάνωση, το μεγάλο event συνεχίστηκε κανονικά.

Η Karlie Kloss, η οποία πριν λίγα χρόνια παρέδωσε τα φτερά της για να ξεκινήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έκανε την μεγάλη της επιστροφή στην πασαρέλα στο φετινό show, μαζί με τη «βετεράνο» Candice Swanepoel. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το σουτιέν Champagne Nights Fantasy Bra, αξίας $2 εκατομμυρίων, το οποίο είχε την τιμή να φορέσει η Lais Ribeiro.

Το Victoria's Secret Fashion Show θα μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 28 Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω για μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της χτεσινής βραδιάς.

Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στη HuffPost US.