Ούτε ο ίδιος ο Scorsese δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον Al Pacino στο πλατό της νέας τους ταινίας

Ούτε ο ίδιος ο Scorsese δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον Al Pacino στο πλατό της νέας τους ταινίας

Είστε έτοιμοι για την μεγάλη επιστροφή του Martin Scorsese, με τα «ιερά τέρατα», Al Pacino και Robert De Niro στο πλευρό του;

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Irishman», της νέας ταινίας του σπουδαίου σκηνοθέτη η οποία θα πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου Frank «The Irishman» Sheeran, ενός εκτελεστή που οι αρχές υποπτεύονταν πως ήταν εκείνος που «εξαφάνισε» τον, Jimmy Hoffa, τον διάσημο Αμερικανό συνδικαλιστή που έκανε συμφωνίες με τη μαφία, το 1975.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντάμε τους Pacino (Hoffa) και De Niro (Sheeran), ενώ το καστ συμπληρώνουν ο λατρεμένος του Scorsese (και του κινηματογραφικού κοινού εν γένει) Joe Pesci, ο Harvey Keitel και ο Bobby Cannavale.

Αυτό που συζητούν όλοι, μέχρι στιγμής, βέβαια, είναι η μεταμόρφωση του Pacino, ο οποίος έχει βυθιστεί τόσο στην προσωπικότητα του Hoffa και στην εξωτερική εμφάνισή του, σε σημείο που ούτε ο ίδιος ο Scorsese δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει στο πλατό. Όταν ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την αλλαγή που έχει κάνει ο ηθοποιός αυτός απάντησε: «Ξέρω! Ούτε εγώ δεν μπόρεσα να τον αναγνωρίσω».

Το «The Irishman» θα κυκλοφορήσει από το Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2018.