Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές

Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές
Sport24.gr

Παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αναπληρώσει τους παίκτες που θα πουλήσει τον Ιανουάριο.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν ορισμένα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό, όπως για παράδειγμα με τον Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου. Ο Ιρανός επιτελικός χαφ έχει τεθεί στο περιθώριο στη Νέα Σμύρνη, αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και θεωρήθηκε ένας πιθανός στόχος εν όψει Ιανουαρίου.

Μόνο που ο Μασούντ και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης δεν απασχολεί πραγματικά τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Όχι λόγω της αγωνιστικής αξίας ή του χαρακτήρα του, όπως τα ίδια ισχύουν για κάθε άλλο προτεινόμενο ποδοσφαιριστή. Αλλά, επειδή η ΠΑΕ δεν διαθέτει χρήματα για να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη και δεν αντέχει να επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Ο Ουζουνίδης κατανοεί απόλυτα την κατάσταση και δεν ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις. Ξέρει πως όποιος παίκτης πουληθεί τον χειμώνα, δεν πρόκειται να αντικατασταθεί με άλλον. Πρακτικά, τα κενά που θα προκύψουν, θα καλυφθούν εκ των έσω, με τους παίκτες που τώρα έχουν μικρότερο ρόλο και με τα παιδιά της ακαδημίας.

Άλλωστε, ο Ουζουνίδης περιέγραψε την αβεβαιότητα που επικρατεί στους τέσσερις αρχηγούς, οι οποίοι θέλησαν να συζητήσουν μαζί του το πρόγραμμα των Χριστουγέννων. "Ποια άδεια ρε παιδιά; Εδώ δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει, τι θα υπάρχει και πως θα είμαστε σε ένα μήνα και εσείς μου λέτε να σας πω ημερομηνίες για άδεια; Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διακοπές. Δεν βλέπετε τι γίνεται;" ήταν η απάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς, όλοι θα ήθελαν ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά προς το παρόν, κάτι τέτοιο φαντάζει πολυτέλεια. Προέχει η επιβίωση της ΠΑΕ, ώστε να βγάλει τη σεζόν και έπειτα με ένα μνημονιακό σχέδιο, να αρχίσει την εξόφληση των χρεών της και την εξυγίανση της.

Δημοφιλή