Οι 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σας βάλουν στο κλίμα των Γιορτών από τώρα

Οι 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σας βάλουν στο κλίμα των Γιορτών από τώρα
ATTENTION: THIS PICTURE HAS BEEN BINNED, DO NOT USE. The Grinch, portrayed by Jim Carrey who is pictured in a scene from the film
HO Old / Reuters
ATTENTION: THIS PICTURE HAS BEEN BINNED, DO NOT USE. The Grinch, portrayed by Jim Carrey who is pictured in a scene from the film

Είθισται να λέμε πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που απολαμβάνουν περισσότερο τα μικρά παιδιά. Ποιος μπορεί να αρνηθεί, ωστόσο, ότι οι στολισμένοι δρόμοι και τα στολισμένα σπίτια, τα γλυκά κεράσματα, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα μαγαζιά και γενικά όλη αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα προκαλούν μια ευχάριστη αλλαγή στη διάθεση και των πιο μεγάλων; Μάλλον κανείς.

Αυτές οι μέρες λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, ενδείκνυνται για ταινία στο σπίτι, μαζί με μια ζεστή σοκολάτα και κουβέρτα στον καναπέ. Κι αν, για να μπείτε ακόμα περισσότερο στο κλίμα των εορτών, θέλετε να δείτε ταινίες που να έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα, σας έχουμε μια προτεινόμενη λίστα που -παραδόξως- δεν περιλαμβάνει το «Μόνος στο σπίτι».

1) Ο θρύλος του Παγωμένου Χιονάνθρωπου

Μπορεί να είναι κινουμένων σχεδίων, αλλά δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά.

2) Λευκά Χριστούγεννα

Ακόμα και αν δεν είστε φαν των παλιών, κλασικών ταινιών, αυτή εδώ θα σας κρατήσει ιδανική συντροφιά (σε ολόκληρη την οικογένεια, αν υπάρχουν και παιδιά), το βράδυ των Χριστουγέννων.

3) 12 Ραντεβού των Χριστουγέννων

Για όσους/όσες επιθυμούν ένα ρομάντζο στην οθόνη τους, ιδού. Mark-Paul Gosselaar και Amy Smart πρωταγωνιστούν σε αυτή την περνάω-ευχάριστα-την-ώρα-μου ιστοριούλα.

4) Holidays

Δε χρειάζεται να είναι όλες οι χριστουγεννιάτικες ταινίες εύθυμες και γλυκές. Εδώ έχουμε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί όχι;

5) Τα Χριστούγεννα του Μίκυ (Mickey's Once Upon a Christmas)

Ποιος δεν αγαπά διαχρονικά τον ήρωα της παιδικής μας ηλικίας; Κι αν, οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου, δεν θα επιλέγατε ταινία του Μίκυ για να δείτε, τα Χριστούγεννα έχετε την πιο «απενοχοποιημένη» ευκαιρία.

6) Bad Santa

Ο Billy Bob Thornton μάλλον στα καλύτερά του, με μπόλικες δόσεις χιούμορ, βωμολοχίας και εντέλει ευγένειας και αγάπης.

7) Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Επίσης στα καλύτερά του εδώ ο Jim Carrey ως ξωτικό που έχει βαλθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε (ευτυχώς).

Καλές Γιορτές!