Τα περήφανα «όχι» για τους δύο Δημήτρηδες

Τα περήφανα "όχι" για τους δύο Δημήτρηδες
contra.gr

Μεγάλο... έρωτα απ' όσο φαίνεται έχει η Μπεσίκτας με τον Δημήτρη Πέλκα. Ο τσιφ σκάουτερ μαζί με σκάουτ της τουρκικής ομάδας βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για να δουν τον διεθνή Έλληνα μέσο κόντρα στον Πανιώνιο!

Το πιο εντυπωσιακό; Η Μπεσίκτας με άνθρωπό της είχε ήδη βολιδοσκοπήσει τον ΠΑΟΚ για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει την πώληση του με ποσό κοντά στα 3 μύρια και 15-20 ποσοστό μεταπώλησης. Με την... απάντηση που πήραν οι Πρωταθλητές Τουρκίας μέσω του διαμεσολαβητή να είναι αρνητική. Και τον Γιώργο Σαββίδη μάλιστα να λέει στον Πέλκα ... "δεν θα πας πουθενά αρχηγέ..."! Η Μπεσίκτας όμως, δεν το βάζει κάτω...

"Κατάσκοποι" από ευρωπαϊκές ομάδες όμως, βρέθηκαν το Σάββατο και στους Ζωσιμάδες. Κι αυτό αφού είχαν ενημερωθεί πως ένας άλλος Δημήτρης, ο Μελιόπουλος της Ξάνθης, θα ήταν βασικός! Όπως και έγινε δηλαδή... Ο 17χρονος που παίζει κόφτης αλλά και στόπερ, σύμφωνα τόσο με την πιάτσα των μάνατζερς όσο και των σκάουτς, είναι στα υπόψιν αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Τον "σκανάρουν" ακόμη και δύο από το θεωρούμενο τοπ επίπεδο.

Προφανώς γι' αυτό τον λόγο ο Πανόπουλος είπε πρόσφατα "όχι" σε πρόταση του Ολυμπιακού, όπως τουλάχιστον ακούγεται στην Ξάνθη (οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παράδοση να ψωνίζουν στόπερ, αν θυμηθούμε τους Άντζα, Πατσατσόγλου, Γούτα). Εκτιμώντας ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ πως καθιερώνοντας τον Μελιόπουλο το καλοκαίρι μπορεί να εισπράξει αρκετά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώπουλα!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή