Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε τραυματισμένους αστυνομικούς

Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε τραυματισμένους αστυνομικούς
EUROKINISSI

Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε αστυνομικούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε ατύχημα στον Ασπρόπυργο, προκαλούν προβληματισμό στην Αστυνομία.

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης επί της οδού Θρασυβούλου, όπου μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συγκρούστηκαν με διερχόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο ένας από αυτούς, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι δεν μπορούν να τους μεταφέρουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο -κατόπιν σχετικής εντολής που έχουν πάρει- και έτσι τους μετέφεραν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.

«Εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες θα αναδειχθεί η τραγικότητα ενός συστήματος και μίας εντολής απαγόρευσης απέναντι σε αστυνομικούς-πολεμιστές, που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα και πολλές φορές με το θάνατο. Το γεγονός αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι, σε σχέση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και με τον διοικητή του 401. Θα ζητήσουμε εξηγήσεις», λέει στη HuffPost Greece ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλης Ντούμας.

Δημοφιλή