Ο «τελειωμένος» Σαμπράνο, ο Γκανέα μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, το... sms του Λιβάγια και τα λεφτά για Βιγιαφάνιες

Ο «τελειωμένος» Σαμπράνο, ο Γκανέα μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, το... sms του Λιβάγια και τα λεφτά για Βιγιαφάνιες
Contra.gr

Γιατί ο Περουβιανός στόπερ έχει πέσει στη δυσμένεια του Ιβάν Σαββίδη κάνοντας... χαρούμενο τον Μίτσελ; Πώς συνδέεται ο Ρουμάνος αριστερός μπακ με Πειραιά-Θεσσαλονίκη; Ποια η προϋπόθεση για ν΄ανήκει στην ΑΕΚ ο Κροάτης φορ; Πόσα μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Βιγιαφάνιες; Αυτά είναι τα πιο "πικάντικα" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Όπως κάθε μέρα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

Ο ΙΒΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΣΑΜΠΡΑΝΟ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΕΛ

Ο "ΚΛΙΚαδόρος" της livesport... πρόλαβε να τελειώσει τον Κάρλος Σαμπράνο από τον ΠΑΟΚ! Κι αυτό αφού σύμφωνα με το αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ έχει πάρει ανάποδες με τον διεθνή Περουβιανό στόπερ ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης. Του χρεώνει ουσιαστικά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Κοινώς τον θεωρεί αχρείαστο για την ομάδα του "Δικεφάλου", ενώ στην περίπτωση Σαμπράνο... κέρδισε πόντους ο Λούμπος Μίχελ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής είχε τοποθετηθεί κατά της απόκτησής του, θεωρώντας πως ήταν πολλά τα λεφτά που ζητούσαν από τον ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσουν...

ΛΙΒΑΓΙΑ ΝΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ...

Κόντρα διαδρομή για τον Μάρκο Λιβάγια, αφού βάσει του ενωσίτικου ρεπορτάζ στην ίδια εφημερίδα, έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας ενημερώνοντάς τους για την πρόθεσή του να παραμείνει στην ΑΕΚ. Υπάρχει μια προϋπόθεση βέβαια. Να καλυφθεί η οψιόν των 1.8 εκατ. ευρώ προς την ισπανική ομάδα. Μετά ναι, ο Κροάτης επιθετικός θ' ανήκει στην Ένωση. Μέχρι τότε εξαρτάται από τις διαθέσεις των "κιτρινόμαυρων" που δεν είναι μυστικό ότι θα ήθελαν να τον αγοράσουν με λιγότερα χρήματα. Και μετά να του βάλουν ρήτρα 10 εκατομμυρίων!

Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΓΚΑΝΕΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Βασικό θέμα έχει γίνει ο Γκανέα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μετά το δημοσίευμα της "AS", αλλά η στήλη Ευαγγελιστής της Γάτας έχει τελείως διαφορετική... προσέγγιση, αντλώντας πληροφορίες από την Ρουμανία. Συνδυάζει μάλιστα το... όψιμο ενδιαφέρον (;) του Ολυμπιακού με το καλοκαιρινό του ΠΑΟΚ και παρουσιάζει τη δική της, διαφορετική, εκδοχή. Για διαβάστε την:

*** Ο "δικέφαλος" έχει κάνει σκάουτινγκ τον Γκανέα και διατηρεί... φάκελό του. Όσον αφορά στους "ερυθρόλευκους" θα πρέπει να πουληθεί ο Κούτρης, γιατί ο Ρουμάνος θα ερχόταν μόνο ως βασικός στον Πειραιά. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο θέμα... μάρκετινγκ και όχι ουσίας, από τους Ρουμάνους, η "εμπλοκή" του Ολυμπιακού.

*** Η χρηματιστηριακή αξία του Γκανέα ανέρχεται στο 1,2 εκ. ευρώ αλλά ο Χάτζι αρχίζει απο πιο πάνω, ενώ ζητάει και ποσοστό μεταπώλησης. Μπορεί η "AS" να γράφει για Μπιλμπάο, Ολυμπιακό και γερμανικές ομάδες εκτιμώντας πως με 600.000 ευρώ φεύγει, αλλά στην πιάτσα agents ξέρουν πως τον πλασάρει και σε Τουρκία, Βέλγιο, Ιταλία! Το πιο εντυπωσιακό από όλα; Τον σπρώχνει σε αρκετές ομάδες που ο Νταλίν έχει προτείνει για την θέση του αριστερού μπακ και τον Νίκλας Χούλτ!

*** Ο 25χρονος αριστερός μπακ, στην στη τωρινή του... αγωνιστική έκδοση, είναι ουσιαστικά ένα δημιούργημα του Χάτζι. Ο παλαίμαχος κορυφαίος άσος που έβγαλε το ρουμανικό ποδόσφαιρο και μάνατζερ – προπονητής της Βιτορούλ ετοιμάζει παίκτες με σκοπό να τους πουλάει. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Γκανέα, που είναι από τα νέα και καλά ονοματάκια της Εθνικής, για τον οποίο οι ίδιος μεσολάβησε να κληθεί τον Ιούνιο...

ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ... ΚΕΔΑΡΧΗ

"Ομορφιές" μεταξύ πρόεδρου Ένωσης και... ΚΕΔάρχη. Πού και πότε; Στην Κρήτη την Δευτέρα, στα Γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου. Μεταξύ Νίκου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Κουκουλάκη που ήρθαν σε... μετωπική. Οι αιτίες βαθιές και με παρελθόν, αφορμή τα... λεφτά.

Σύμφωνα με την στήλη ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕΣ του ΓΑΥΡΟΥ, ο Τζώρτζογλου εξερράγη ενώπιον του Κουκουλάκη για την αμοιβή του από την ΕΠΟ. Και του είπε: "Εσύ λες ότι δεν τα παίρνεις αυτά, αλλά δεν είναι διάφανο από την ΕΠΟ. Γιατί δεν τα δημοσιοποιεί; Εγώ σαν πρόεδρος Ένωσης

αγανακτώ γιατί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παίρνω 5.000, άντε στην καλύτερη 10.000 ευρώ το χρόνο ενώ εσύ 15.000 τον μήνα!"

Μάλιστα ο Τζώρτζογλου συνέχισε απτόητος προκαλώντας τον Κουκουλάκη: "Πού είναι τα ποσοστά σου ρε στην Ένωση. Τόσα χρόνια δεν έχεις δώσει τίποτα". Με τον... ΚΕΔαρχη να του απαντάει: "Πείτε μου ποιο είναι το ποσό να το τακτοποιήσω". Και τον Τζώρτζογλου να τον αποστομώνει: "Το έχεις πει τόσες φορές αλλά δεν το έκανες"!

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ

"Αλίευσα" μικρά, μικρά από την στήλη aGent Greek της Sportime. Έχουμε και λέμε:

1ον) Η Γουότφορντ όντως παρακολουθεί τον Γιάννη Ανέστη, αλλά έχει... ανταγωνιστή και μάλιστα μεγάλο. Τον διεθνή Πορτογάλο Ρουί Πατρίσιο της Σπόρτινγκ.

2ον) Σκάουτ απο Νιούκαστλ και Σέφιλντ Γουέντσντεϊ βρέθηκαν πρόσφατα στο "Ντα Λουζ" για χάρη του Ανδρέα Σάμαρη, που δεν πολυπαίζει εφέτος στην Μπενφίκα. Περίμεναν πως θα ξεκινούσε με τους "αετούς" κόντρα στη Σετούμπαλ (6-0) αλλά δεν... Μπήκε στο 64' και θέλουν να ξαναδούν τον διεθνή Έλληνα μέσο. Πάντως η Νιουκάστλ και πέρσι τον είχε σκανάρει...

3ον) Παραμένουμε... Πορτογαλία, αφού σύμφωνα με την στήλη δύο άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν παίκτες στο Πάκος Φερεϊρα – Σπόρτινγκ και στο Μπράγκα – Φεϊρένσε. Για την ιστορία στην Πάκος αγωνίζεται ο Πεδρίνιο, όνομα που έχει γραφτεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ Της ΑΕΚ...

ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ

Ο Πληροφοριοδότης της Ώρας δίνει συνέχεια στο θέμα του με το γαλλικό ενδιαφέρον για τον Λούκας Βιγιαφάνες. Σύμφωνα με σημερινό του δημοσίευμα τόσο η Τουλούζ, όσο και η Σεντ Ετιέν σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν πρόταση για τον Αργεντινό στον Παναθηναϊκό, μπορούν να διαθέσουν όχι ένα αλλά και δύο εκατομμύρια ευρώ.

Δημοφιλή