Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, Αθήνα, αποφοιτώντας από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. Ολοκληρώνοντας το IB πρόγραμμα, ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό στο κομμάτι της παιδοψυχολογίας και την ναυτιλία αφού δύο χρόνια δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση KA.IMS Maritime. Παράλληλα σπούδασε Ψυχολογία στο Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστημιο Αθηνων. Το 2016 αποφάσισε να ιδρύσει την Imeq Center, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που πρωτοπορεί διαθέτοντας στην αγορά, την υπηρεσία της, ένα δίκτυο ψυχομετρικών αξιολογήσεων (remote online testing) και διαδικτυακών υπηρεσιών συμβουλευτικής (online counseling and consulting) ειδικά σχεδιασμένο για ναυτικούς.

Δημοσιεύσεις από Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη

IMEQ Center: Φροντίζοντας το ηθικό του ναυτικού

(1) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 11 Αύγουστος 2017 | 4:54 μμ

Ποιοι Είμαστε;

Η IMEQ είναι ένας κορυφαίος πάροχος δικτύων ψυχομετρικών αξιολογήσεων (remote online testing) και συμβουλευτικών υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για ναυτικούς.

Ειδικευόμαστε στην επιλογή, αξιολόγηση και ανάπτυξη ναυτικών με κύριους στόχους τη διασφάλιση της ασφάλειας του προσωπικού, των πληρωμάτων και των πλοίων με σκοπό τον εντοπισμό παραγόντων κινδύνου...

Διαβάστε την Ανάρτηση