Συνταγή για δροσερή κρέμα καρύδας με φράουλες χωρίς ζάχαρη

Τρία υλικά. Άντε τέσσερα αν βάλουμε μέσα και τα φρούτα. Υλικά που μπορείς να τα βρεις παντού και μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σας. Τόση ώρα που γράφω αυτές τις τρεις προτάσεις θα μπορούσα ήδη να έχω φτιάξει την κρέμα καρύδας. Τόσο εύκολη και γρήγορη είναι. Ειδικά με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, χτυπήστε μία κρέμα, βάλτε από πάνω μπόλικα δροσερά φρούτα και καθίστε στο μπαλόνι με το αγαπημένη σας βιβλίο για να την απολαύσετε.
bubbles and avocados

Τρία υλικά. Άντε τέσσερα αν βάλουμε μέσα και τα φρούτα. Υλικά που μπορείς να τα βρεις παντού και μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σας. Τόση ώρα που γράφω αυτές τις τρεις προτάσεις θα μπορούσα ήδη να έχω φτιάξει την κρέμα καρύδας. Τόσο εύκολη και γρήγορη είναι. Ειδικά με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, χτυπήστε μία κρέμα, βάλτε από πάνω μπόλικα δροσερά φρούτα και καθίστε στο μπαλόνι με το αγαπημένη σας βιβλίο για να την απολαύσετε. Εγώ τουλάχιστον, αυτό κάνω.

Υλικά:

800ml κρέμα καρύδας (2 τενεκεδένια κουτιά) *τα βρίσκετε και στο σούπερ μάρκετ

2 κουτ. σούπας μέλι

½ κουτ. γλυκού φυσικό εκχύλισμα βανίλιας

Φράουλες ή άλλα φρούτα της επιλογής σας

Εκτέλεση:

Βάζουμε την κρέμα καρύδας στην κατάψυξη από το βράδυ. Την επόμενη ημέρα, την ανοίγουμε και παίρνουμε το πάνω πηχτό μέρος.

Το χτυπάμε μαζί με το μέλι και την βανίλια και σερβίρουμε με τα φρούτα της επιλογής μας.

Απολαύστε την!

Δείτε περισσότερα στη σελίδα bubbles & avocados.