Έφη Ανέστη
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Έφη Ανέστη
 
Η Έφη διατηρεί ημερολόγια από τότε που έμαθε να γράφει. Τώρα που μεγάλωσε κάνει συλλογή απ' αυτά, που όμως σπάνια ανανεώνει, αλλά της αρκεί ότι υπάρχουν: Beauty DiariesJunior DiariesCooking Diaries, Dog Diaries. 

25 χρόνια περιφέρεται σε εφημερίδες, περιοδικά (δούλεψε ως beauty editor για 17 χρόνια στο Cosmopolitan), ραδιόφωνο και τηλεόραση. Τώρα είναι η beauty ambassador της 24 Media. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει επιτραπέζια με τα δίδυμα αγόρια της, τρέχει στα πάρκα με το σκύλο της ή σχεδιάζει τα επόμενα weekly planners και notebook για το eshop της.
 
Προτιμάει τα sneakers από τα ψηλά τακούνια, χαίρεται να ακούει τα τζιτζίκια να τραγουδούν κι έχει πάθος με τις ιστορίες πίσω από τα προϊόντα καλλυντικών. 

Ανακάλυψε περισσότερα γι' αυτή και τo Βeauty Diaries σε: instagramtwitter και facebook

Δημοσιεύσεις από Έφη Ανέστη

Είναι αλήθεια ότι το τσάι του Ολύμπου έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα;

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 24 Ιούλιος 2017 | 6:41 μμ

Στην ομορφιά για να δοθούν οι σωστές απαντήσεις χρειάζεται χρόνος, κυρίως χρόνος αξιολόγησης. Με την πεποίθηση λοιπόν ότι το τσάι του Ολύμπου είναι μοναδικό στο είδος του και το δεδομένο ότι μια ελληνική εταιρεία σαν την Korres το προσθέτουν σε μια σειρά καθαρισμού, που έχει ενδιαφέρον για τις beauty addicts...

Διαβάστε την Ανάρτηση

Eσύ τι λες, μπορούμε να είμαστε όμορφες με το δικό μας τρόπο;

(1) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 6 Ιούνιος 2017 | 5:13 μμ

Η απάντηση δεν χρειάζεται να είναι βιαστική. Πάντα θα υπάρχει χρόνος για λίγη παραπάνω σκέψη. Κανένα φίλτρο δεν χρειάζεται η αίσθηση της άνεσης που νιώθουμε όταν είμαστε μόνες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολλά φτιασίδια.

Είναι καιρός να αποδεχθούμε τη φυσική ομορφιά μας. Άλλωστε τα ψεγάδια μας, αυτά τα μικρά...

Διαβάστε την Ανάρτηση

Ποια είναι τα αρώματα που μας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους και παραδόσεις;

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 21 Μάιος 2017 | 3:10 μμ

Είναι αυτά τα αρώματα που αναζητάμε σαν τζούρες χαράς, ξεγνοιασιάς και φρεσκάδας. Είναι τα αρώματα που μας δίνουν στο χέρι το πολυπόθητο εισιτήριο για μαγικούς προορισμούς. Κι αυτά τα αρώματα είναι κάθε φορά μια αποκάλυψη. Δεν είναι συνηθισμένα. Είναι αλλιώτικα αρώματα, που εξερευνούν σε βάθος το συναίσθημα κι είναι σαν...

Διαβάστε την Ανάρτηση

H αληθινή ομορφιά κρύβεται στις ιστορίες και αυτή η όμορφη ιστορία έχει άρωμα Ανατολής

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 6 Μάιος 2017 | 5:57 μμ

Πάντα, μα πάντα μας εντυπωσιάζουν οι απίθανες ιστορίες πίσω από τις εταιρείες, ή τα πρωτότυπα παραμύθια πίσω από τα προϊόντα ομορφιάς. Κυρίως εμάς τις γυναίκες. Εκεί μεταξύ υφής, αποτελεσματικότητας και εκτίμησης που μας φροντίζουμε λίγο περισσότερο προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε την αίσθηση που αφήνει κάθε προϊόν πάνω μας.
Ναι;

Μια...

Διαβάστε την Ανάρτηση