Eσύ τι λες, μπορούμε να είμαστε όμορφες με το δικό μας τρόπο;

Συζητώντας συχνά με beauty editors από ολόκληρο τον κόσμο, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: από μικρά παιδιά, αντί να μας εκπαιδεύουν να διαφέρουμε μας εκπαιδεύουν να μοιάζουμε. Και μετά, τι;Στο μεταξύ, μεγαλώνοντας αποφασίζουμε που θα σταθούμε και πως θα διαχειριστούμε την όποια ομορφιά μας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν (και θα υπάρχουν) σπουδαίες εταιρείες καλλυντικών, που σεβόμενες τη διαφορετικότητα, φυσικότητα και εν τέλει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας προσφέρουν πεμπνευσμένες κι αξιόλογες ιστορίες πίσω από τις καμπάνιές τους, καλώντας μας να είμαστε όμορφες με το δικό μας τρόπο.
instagram

Η απάντηση δεν χρειάζεται να είναι βιαστική. Πάντα θα υπάρχει χρόνος για λίγη παραπάνω σκέψη. Κανένα φίλτρο δεν χρειάζεται η αίσθηση της άνεσης που νιώθουμε όταν είμαστε μόνες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολλά φτιασίδια.

Είναι καιρός να αποδεχθούμε τη φυσική ομορφιά μας. Άλλωστε τα ψεγάδια μας, αυτά τα μικρά κι ασήμαντα, είναι μοναδικά κι έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Αρκεί να τα αποδεχθούμε και να τα αγαπήσουμε. Πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος να είμαστε όλες ίδιες; Ας το αναλογιστούμε τώρα που καλοκαιριάζει κι η ανάλαφρη αίσθηση που έχουμε βοηθάει.

Συζητώντας συχνά με beauty editors από ολόκληρο τον κόσμο, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: από μικρά παιδιά, αντί να μας εκπαιδεύουν να διαφέρουμε μας εκπαιδεύουν να μοιάζουμε. Και μετά, τι;

Στο μεταξύ, μεγαλώνοντας αποφασίζουμε που θα σταθούμε και πως θα διαχειριστούμε την όποια ομορφιά μας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν (και θα υπάρχουν) σπουδαίες εταιρείες καλλυντικών, που σεβόμενες τη διαφορετικότητα, φυσικότητα και εν τέλει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας προσφέρουν πεμπνευσμένες κι αξιόλογες ιστορίες πίσω από τις καμπάνιές τους, καλώντας μας να είμαστε όμορφες με το δικό μας τρόπο.

Συζητώντας συχνά με beauty editors από ολόκληρο τον κόσμο, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: από μικρά παιδιά, αντί να μας εκπαιδεύουν να διαφέρουμε μας εκπαιδεύουν να μοιάζουμε. Και μετά, τι;

Ένα τέτοιο πολύ δυναμικό και θετικό όραμα της θηλυκότητας αναλαμβάνει να δείξει η Lierac. Οι γυναίκες σήμερα που ενσαρκώνουν το Γαλλικό brand είναι γυναίκες σε κίνηση, στραμμένες με το αλλιώτικο και παθιασμένο βλέμμα τους προς το μέλλον, που κάνουν (μάλλον) ό,τι μπορούν για να μην είναι στη μόδα. Είναι γυναίκες που νιώθουν φανταστικά με τον εαυτό τους και ξεχειλίζουν από ενέργεια και αισιοδοξία.

AMBRA MEDDA, Ιταλίδα, 35 χρόνων, συνιδρύτρια του Design Miami και σύμβουλος μοντέρνου design.

A post shared by Ambra Medda (@ambramedda) on

Με ελληνικές και ιταλικές ρίζες, η Άμπρα είναι μια δραστήρια κι υπέροχη γυναίκα, πρώην επικεφαής του τμήματος σχεδιασμού του οίκου δημοπρασιών Christie's στο Λονδίνο, κυνηγός ταλέντων και μητέρα 2 μικρών κοριτσιών.

A post shared by Ambra Medda (@ambramedda) on

Η Άμπρα είναι απ' αυτά τα υπέροχα πλάσματα που η χαρά της δημιουργικότητας πηγάζει από μια δική της καθημερινότητα, γεμάτη από χρώμα και αγάπη. Κι η Lierac στο πρόσωπό της, στην έκφρασή της και στο έργο της αναδεικνύει το νέο εκπληκτικό μήνυμά της #mylieracpower.

Εννοείται ότι όλες μας μπορούμε να είμαστε όμορφες με τους δικούς μας όρους. Δεν το πιστεύετε;

ELEONORA CARISI, Ιταλίδα, 32 χρόνων, fashion influencer, δημιουργός του fashion blog Joujouvilleroy και του γραφείου επικοινωνίας "Grumple Creative".

H Eλεονώρα υπήρξε ένα ανήσυχο κορίτσι. Η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι «η παιδική της ηλικία ήταν λίγο περίπλοκη». Ξεκίνησε να εργάζεται στα καταστήματα μόδας στα 14 της, ακολούθησε στη συνέχεια μια μικρή σταδιοδρομία στο PR κι αφού ολοκλήρωσε το πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε μάρκετινγκ κι επικοινωνία ανοίγει ένα concept store με ρούχα νέων σχεδιαστών.

Πρόκειται για μια αναγνωρισμένη πια fashionista στην Ευρώπη, με χιλιάδες followers στο instagram και το twitter. Δεν έχει σταματήσει να τρέχει για να δημιουργεί το περιβάλλον που μπορεί η ίδια να αισθάνεται όμορφη με το δικό της τρόπο. Ένα από τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά της ήταν το 2016, που άνοιξε το δικό της γραφείο επικοινωνίας, Grumple Creative.

Η Eλεονώρα είναι όμορφη με το δικό της τρόπο γι' αυτό κι η Lierac την έχει συμπεριλάβει ως το πρόσωπο της σειράς ενυδάτωσης Hydragenist.

ELODIE CLOUVEL, ολυμπιονίκης το 2016 και 2η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μοντέρνο πένταθλο.

Η Eλοντί μεγάλωσε σ' έναν κόσμο, όπου η υπέρβαση των ορίων ήταν ο κανόνας. Κόρη αθλητών, από μικρή ονειρευόταν να κερδίσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τίποτε όπως φαίνεται δεν την εμπόδισε να το πετύχει, ούτε καν οι αποτυχίες της, που θέλησε να τις χρησιμοποιήσει ως κίνητρο.

Παρόλο λοιπόν που δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, η Ελοντί στράφηκε στο μοντέρνο πένταθλο. Μια απόφαση που την οδήγησε στο αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, το 2016.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Lierac επικοινωνεί μαζί της την αντηλιακή σειρά της.

Και κάπου εδώ πρέπει να μαζέψουμε σκέψεις και να δούμε αν πράγματι μπορούμε να είμαστε όμορφες με έναν ολόδικό μας τρόπο. Και κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να κάνουμε αυτή την ανατροπή στη συνήθεια και να κυνηγήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Έτσι απλά. Όσο απλά μας δείχνει η Lierac ότι ο χρόνος μας κάνει πιο αποτελεσματικές, Η επιτυχία έρχεται όταν καινοτομούμε στον τρόπο που δρούμε. Κι αυτό είναι ένα καινοτομικό τρικ αντιγήρανσης. Οι ρυτίδες δεν εξαφανίζονται. Απλώς αντιμετωπίζονται! Και η κάθε μία από εμάς τις αντιμετωπίζει αλλιώτικα.

Τhe Beauty Post:

Τα δερμοκαλλυντικά είναι ωραία. Έχουν αυτές τις τέλειες, βαλούδινες και δροσερές υφές που μπορούμε εύκολα να εμπιστευθούμε και αγαπήσουμε. Τα δερμοκαλλυντικά τα αγαπώ. Κι αγαπώ και την Hydragenist. Όλη τη σειρά. Είναι εμπνευσμένη από την αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών με ψεκασμό καθαρού οξυγόνου, υαλουρονικού οξέος και βιταμινών στην επιδερμίδα, με σκοπό να προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Και το κάνει με το παραπάνω. Κι αν είναι να ξεκινήσετε από κάπου με την Lierac, σας προτείνω αυτή την κρέμα ημέρας. Και φορώντας της νας σας χαμογελάτε. Για όσα μικρά κι ωραία καταφέρνετε μέσα στην κάθε ημέρα.

A post shared by Lierac Paris (@lieracparis) on

Όλες μας, μπορούμε να είμαστε όμορφες με το δικό μας τρόπο. Ας καταλήξουμε! Κι ας μην το ξεχνάμε!