Ημερολόγιο Εκλογών # -12

Η HuffPost Greece, μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Κάθε βράδυ ένας διαφορετικός δημοσιογράφος του Newsroom, ποστάρει για τις ημέρες των εκλογών, σε αυτό το blog, όλα όσα του έκαναν κλικ.
Amanda Schutz/Flickr

Λοιπόν 13 Ιανουαρίου σήμερον του σωτήριου έτους 2015...

@ Εκλογολόγιο μέρος 6ον:

@ Πήραν φωτιά οι πολιτικοί και τρέχουν σε λαγκάδια και βουνά και μιλάνε... μιλάνε και τι δεν λένε...

@ Βασικά το πρόγραμμα τους δεν λένε -αλλά μικρά γράμματα θα μου πεις- οι περισσότεροι αν όχι όλοι το ρίξαν στην πρόζα και τον αμανέ.

@ Έχουμε και λέμε λοιπόν:

@ Ο Σαμάρας έπαιξε μπάλα, ο Καμμένος τρενάκι με τον Αλέξη. Έσκασε από τη ζήλια ο άλλος Αλέξης ο «αυριανός» και μας συστήθηκε από την αρχή στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

@ Νωρίτερα, τα άγρια χαράματα μιλώντας ενώπιος ενωπίω στο Νίκο, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι. Δεν συνεργάζομαι με το Σταύρο και το Γιώργο και το Βαγγέλα είπε και κάλεσε το Κ.Κ.Ε για πολλοστή φορά να ρίξει νερό στο κρασί του.

@ Αυτά ακούσανε στον Περισσό και το ρίξανε στο αμανέ. Μέχρι και τον συγχωρεμένο Άκη Πάνου επιστράτευσαν...

Μετά τον Άκη Πάνου σειρά έχει το ζεμπέκικο... Όχι δεν μιλάω για το ζεμπέκικο του Γιώργου, αυτό ήταν last year, τώρα σειρά έχει ο Αποστόλης ο άντρας ο πολλά βαρύς. Ο τύπος είναι αρσενικό ΤΕΛΕΙΑ και παύλα... Βουτά και πιάνει το σταυρό γκρεμίζει τις μπάρες και γενικά κάνει σαματά...

@Στη Συγγρού μετά τον εικονομάχο Αντώνη χτύπησε και ο ορθόδοξος Χολέβας και κατήγγειλε τον Τσίπρα ότι εξομοιώνει το Άγιο Πνεύμα με το twitter. Αυτές τις άγιες προεκλογικές μέρες πραγματικά μου λείπει η Ελένη Λουκά για να δέσει το γλυκό.

@ Πάντως η θρησκεία αυτές τις μέρες έχει πολύ πέραση. Ακόμα και ο Παΐσιος αγιοποιήθηκε προεκλογικά...

@ Άστραψε και βρόντηξε ο Σταύρος και τι δεν είπε. Χλεύασε τα κομματικά σποτ καταδίκασε τη κομματική χρηματοδότηση. Σταύρο μαζί σου αλλά αυτά τα 14.500 ευρώ δεν τα καταθέτει και σε κανά κοινωφελές ίδρυμα να αγιάσει το στόμα σου...

@ Τελικά πάντως αυτός ο Γιώργος είναι διεθνής. Μετά τα ιδρύματα τα πανεπιστήμια και τις διαλέξεις να και οι συνεντεύξεις στην Κοριέρε ντε λα Σέρα . Σε αυτή τη συνέντευξη έκλεισε το μάτι στον Αλέξη, σε αυτήν τη συνέντευξη γράφηκε και η εκτίμηση για 5% . Γιώργο πρόσεχε 5 είναι και τα δάχτυλα των χεριών που φασκέλωναν τον αείμνηστο Μαυρογιαλούρο.

@Κλείνω και επανέρχομαι στο ΣΥΡΙΖΑ και φίλε Αλέξη εγώ σου το λέω πρόσεχε τι δηλώνεις στην Καβάλα, γιατί ο συνειρμός έρχεται εύκολα. Και αν μετά του κυνηγούς σε πάρουν στο κυνήγι και οι «κερατάδες» θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Άσε που έρχεται και η ΑΕΚ

Ημερολόγιο εκλογών # -13

Ημερολόγιο Εκλογών # -15

Δημοφιλή