Κωσταπάνος Μηλιαρέσης
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Κωσταπάνος Μηλιαρέσης
 
Ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης είναι ένας νέος επαγγελματίας που χαρακτηρίζεται από το πάθος του για τον εθελοντισμό, τα events & projects και την επιχειρηματικότητα. Είναι ενθουσιώδης και πολυπράγμων, εθισμένος στις καινοτόμες ιδέες και στο να ταξιδεύει με ένα σακίδιο στον ώμο. Έχοντας μεγαλώσει και ωριμάσει μέσω της AIESEC και των TEDx Events και με το πτυχίο του στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ο.Π.Α, ο Κωσταπάνος στοχεύει στο να αξιοποιήσει τη δημιουργικότητά του και την επιμονή του έτσι ώστε να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής του οργανισμού ethelon προωθώντας τον εθελοντισμό στην ελληνική κοινωνία και δημιουργώντας την ιδανική σχέση συνεργασίας και συμπόρευσης στην πράξη, μεταξύ ατόμου/εθελοντή, ΜΚΟ και εταιρειών, με στόχο το κοινό καλό. Μέσω της ethelon έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις από το Ashoka Foundation ως Global Changemaker και έχει βρεθεί στην λίστα του Forbes 30 Under 30, στην κατηγορία Social Entrepreneur.

Δημοσιεύσεις από Κωσταπάνος Μηλιαρέσης

Athens Greeters: Το προσωποποιημένο χαμόγελο της Αθήνας

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτέμβριος 2017 | 1:00 πμ

Κάτι διαφορετικό λειτούργησε φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα. Αθηναίοι με αγάπη και καλή διάθεση, προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους συμμετέχοντας στο ενημερωτικό τουριστικό πρόγραμμα "The Athens Greeters" καλωσορίζοντας τους επισκέπτες της χώρας μας!

Τι είναι όμως το πρόγραμμα και γιατί να συμμετέχει κάποιος σε αυτό ως εθελοντής; Τρεις εθελοντές του...

Διαβάστε την Ανάρτηση

Πώς το πρόγραμμα Young Transatlantic Leaders Initiative βοηθά νέους επιχειρηματίες να κάνουν το επόμενο βήμα

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 16 Ιούνιος 2017 | 10:13 μμ

Λένε πως «χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί» (It takes a village to raise a child). Την ίδια στιγμή, μία επιχειρηματική ιδέα εκλαμβάνεται ως το παιδί ενός επιχειρηματία. Ένα παιδί που μεγαλώνει και αναπτύσσεται διαρκώς με βάση τα ερεθίσματα γύρω του. Γι' αυτό και μια απ' τις πρώτες...

Διαβάστε την Ανάρτηση