Μαρία Ξυτάκη
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Μαρία Ξυτάκη
Η Μαρία Ξυτάκη έχει δραστηριοποιηθεί στον τραπεζικό κλάδο, στον κλάδο του λιανεμπορίου και της μόδας, στα νέα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας και στην παροχή υπηρεσιών από ψηφιακές πλατφόρμες. Έχοντας συνεργαστεί με διεθνείς εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο project management, την εταιρική επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, τη διοργάνωση συνεδρίων καθώς και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών digital marketing και διαφήμισης. Έχει μάθει να εργάζεται σκληρά και θέτει στόχους που φροντίζει να υλοποιεί.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, τη Γενική Τράπεζα, την Thomson Reuters και για διεθνείς οίκους ένδυσης και υπόδησης.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc in New Media, Information and Society από το London School of Economics and Political Science και πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) από το οποίο αποφοίτησε με διάκριση.

Είναι αισιόδοξη εκ φύσεως και πιστεύει στη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού. Αγαπάει την τέχνη, τη φιλοσοφία, την ποίηση και τα ταξίδια. Της αρέσει να μαγειρεύει, γυμνάζεται συστηματικά και προσπαθεί να τρέφεται όσο γίνεται πιο υγιεινά.

Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και τα κοινά από το 2010 ενώ από το Μάρτιο 2012 έως το Μάρτιο 2016 ήταν η εκλεγμένη Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics. Το 2015 το LSE την βράβευσε για την προσφορά της στο Σύλλογο. Στο τέλος της τετραετούς θητείας της, το νέο Δ.Σ. την ανακήρυξε ως Επίτιμη Πρόεδρο του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE.

Ασχολείται με την πολιτική σε εθελοντική βάση καθαρά για ρομαντικούς και πατριωτικούς λόγους. Τον Απρίλιο 2016, κατά το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Ονειρεύεται μια Ελλάδα για την οποία οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι!

Δημοσιεύσεις από Μαρία Ξυτάκη

Γιατί νιώθω δικαιωμένη

(1) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουάριος 2017 | 10:00 μμ

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τυγχάνει να τον γνωρίζω από τότε που εργαζόμουν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Ήμουν δεν ήμουν 20 ετών όταν αποφάσισα να διαθέσω τις δύο ημέρες της εβδομάδας που υπολείπονταν από τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για να εργαστώ «κάπου» ώστε και να διοχετεύω την ανησυχητικά...

Διαβάστε την Ανάρτηση