Μιχάλης Καλογιαννάκης
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Μιχάλης Καλογιαννάκης
 
Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Γουδί. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2008 και διατηρεί τεχνικό γραφείο στου Ζωγράφου, ενώ είναι μελετητής δημοσίων έργων. Σε ηλικία 26 χρονών εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου, ενώ μετά από δύο χρόνια ορίστηκε Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας. Από το 2016 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και είναι ο νεότερος πρόεδρος πανελλαδικού επιστημονικού φορέα.

Βασική επαγγελματική ιδιότητα

Ελεύθερος Επαγγελματίας/Μελετητής Δημοσίων Έργων, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών

Δημοσιεύσεις από Μιχάλης Καλογιαννάκης

Το δίλημμα είναι μια Μεγάλη Παράταξη ή μια από τα ίδια;

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 19 Νοέμβριος 2017 | 4:22 μμ

Και τώρα οι δυο τους...

Την προηγούμενη Κυριακή η Προοδευτική Παράταξη κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής και φώναξε ότι είναι παρούσα! Ο ενδιάμεσος χώρος, η Κεντροαριστερά, υπάρχει, ενάντια σε αρκετούς καλοθελητές που περίμεναν πολύ μικρότερη συμμετοχή.

Η αυξημένη συμμετοχή θωράκισε την ενότητα της παράταξης, δεν ευνόησε τις...

Διαβάστε την Ανάρτηση

Κυριακή ... κοντή γιορτή; Θα υπάρξει η νέα πρόταση απέναντι σε Τσίπρα - Μητσοτάκη;

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 12 Νοέμβριος 2017 | 5:55 μμ

Πολύς θόρυβος μπορεί να μην έγινε για τις εκλογές του ενδιάμεσου χώρου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας κυρίως των fast track διαδικασιών (αλήθεια, γιατί τέτοια βιασύνη;) και της ελάχιστης προβολής από τα ΜΜΕ, παρ' όλ' αυτά οι υποψήφιοι πρόεδροι εκτιμούν ότι από τη Δευτέρα θα υπάρξει μια ηχηρή πολιτική απάντηση.

...
Διαβάστε την Ανάρτηση

Το Μετέωρο Βήμα της Προοδευτικής Παράταξης

(0) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 7 Νοέμβριος 2017 | 8:42 μμ

Λίγες μόνο μέρες μείνανε μέχρι τις εκλογές του νέου φορέα της Προοδευτικής Παράταξης.
Θα επιχειρήσω να αναλύσω την υφιστάμενη και τη μελλοντική κατάσταση που δείχνει να έχει αυτός ο πολιτικός χώρος, όχι με συνηθισμένες πολιτικές αναφορές, αλλά με καθημερινές παραπομπές.

Α) Τι θα λέγατε αν συμμετείχατε σε μια μικρομεσαία...

Διαβάστε την Ανάρτηση