24 media

Η 24MEDIA θα διαθέσει δωρεάν όσο χώρο χρειαστεί για την προβολή μηνυμάτων υγειονομικού χαρακτήρα. Η χώρα δεν χρειάζεται "πέτσινη" ενίσχυση στα ΜΜΕ. Χρειάζεται ΜΕΘ, γιατρούς και σχολικές αίθουσες.
82.364 θεατές παρέμειναν συντονισμένοι στις οθόνες τους, παρακολουθώντας τα σπουδαιότερα ονόματα του αθλητισμού και τραγουδιστές της χώρας μας, να ενώνουν τη φωνή τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.
Το βίντεο με όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό challenge από την 24MEDIA, όπου δεκαέξι σπουδαίοι αθλητές και ισάριθμοι μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους, για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας.
Στήριξη του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, μέσω του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA.
Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.
Τιμώντας τις ρίζες της, σε δύο από τα ομορφότερα ίσως νησιά των Κυκλάδων - τη Μύκονο και τη Νάξο - η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε «Κοτσάτο».
«Μία πράξη μεγάλης αγάπης είναι αυτή η δράση» σημειώσε ο Σπύρος Γιαννιώτης.
Ποιό τραγούδι επέλεξε να τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας...με την καρδιά του
Μέσω του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" για την στήριξη του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.
Συμμετέχει έμπρακτα δωρίζοντας 10.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συστήματος Υγείας.