apokleismos

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ παρουσιάζει 5 βασικές προτάσεις μέσα από μια νέα έρευνα.
2,3 εκατ. άνθρωποι, σύνορα "σφραγισμένα", χωρίς προμήθειες νερού (το 95% στον θύλακα είναι ακατάλληλο), τροφίμων, καυσίμων εν μέσω βομβαρδισμών και επικείμενης χερσαίας επίθεσης.
Εν αναμονή χερσαίας επέμβασης στη Γάζα, η οποία έχει αποκλειστεί από το Ισραήλ. Πάνω από 1.000 οι νεκροί στο Ισραήλ, ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από τα πλήγματα στη Γάζα.
Ήθελαν να τραβήξουν τις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες και πήραν τα βουνά...και τελικά ξέμειναν εκεί όλη τη νύχτα, και κοιμήθηκαν στο πάτωμα φορώντας γαμπριάτικό κουστούμι και νυφικό.
Σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες τα αυτοκίνητα είναι εταιρείας που θα συνεργαστεί με την “Uber” στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της στο νησί.
Η μαραθονωδρόμος ισχυρίζεται πως η άφιξή της από την Αυστραλία της είχε προκαλέσει τζετ λαγκ, σε βαθμό που της ήταν αδύνατο να σκεφτεί καθαρά.
Η απόφαση αφορά όσες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου μετά την εφηβεία.
Εξαιτίας ενός ύποπτου που ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία και ενός αυτοκινήτου στην Bundesplatz, η πλατεία και οι γύρω δρόμοι στη Βέρνη παραμένουν κλειστοί.
Η Twitter αναβάθμισε την εφαρμογή της στο App Store της Apple προκειμένου να αρχίσει να συλλέγει 8$ κάθε μήνα για το μπλε σήμα επαλήθευσης των στοιχείων.
Αποφάνθηκε μετά από αναφορά του ΣωματείουΥποστήριξης Διεμφυλικών περί αποκλεισμού υποψηφίων από την εισαγωγή τους στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων.