chores

Το 12% στην Ευρώπη ενώ οι περισσότεροι θάνατοι σε ποσοστό 65,2% καταγράφονται στην Ασία. Το 1/5 των θανάτων σε αστικές περιοχές.
Αναπάντεχη η επιλογή στη θέση Νο1 και εκπλήξεις στη 10αδα με τις χειρότερες χώρες - Η θέση της Ελλάδας.
Aνάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν 300 εκατ. άνθρωποι ενώ οι εκτοπισμένοι έφτασαν τα 114 εκατ. Η Γάζα το φονικότερο μέρος του πλανήτη. Έκθεση της International Rescue Committee
Οι ενάγοντες, 11-24 ετών,επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές.Θέτουν θέμα παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξαιτίας της αδράνειας των κρατών μπροστά στην επιταχυνόμενη κλματική αλλαγή.
Αλλαγή στο Νο1 μετά από 5 χρόνια - Ποια είναι τα χειρότερα διαβατήρια.
Η παγίδα για τους πολίτες που για τον ίδιο λόγο κάνει τα CBDC τόσο ελκυστικά σε κυβερνήσεις. Γι' αυτό μετά την έκδοση από μικρές χώρες (πχ San Dollar) έρχονται οι μεγάλοι παίχτες.
Ποιες χώρες αποχαιρετούν τους περισσότερους πλούσιους. Ρεκόρ εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων μεταναστών αναμένεται φέτος. Που προτιμούν να ζουν και γιατί.
Η νέα εποχή της ιταλικής μάρκας ξεκινά με 6 χώρες και το άνοιγμα 70 νέων καταστημάτων λιανικής σε 70 μεγάλες πόλεις έως το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Πόσο κοστολογείται για όσους θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν.
Κι αντί να πληρώσουν, όπως αναφέρει η Oxfam, μαζί με τις τράπεζές τους απαιτούν αποπληρωμές τοκοχρεολυσίων 232 εκατ. δολαρίων την ημέρα.