Cosmote TV

Και ακόμη, πρεμιέρα για τo spin-off του «The Good Wife», «Elsbeth». Οι σειρές που έρχονται τον Μάρτιο στην COSMOTE TV.
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης στη HuffPost λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του, αλλά και της θεατρικής παράστασης «Η αξία της ζωής».
Από το «The Tourist» με τον Τζέιμι Ντόρναν και το θρίλερ «The Woman in the Wall» με τη Ρουθ Γουίλσον, μέχρι το τηλεοπτικό reboot της ομώνυμης ταινίας του 2000, «Sexy Beast».
Η πολυαναμεόμενη νέα σειρά μυθοπλασίας παραγωγή της COSMOTE TV που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα αναμένεται στις αρχές του 2024.
Πρεμιέρα και για το γυρισμένο στην Ελλάδα «The Castaways» με γκεστ τον Τζέισον Στέιθαμ. Οι ξένες σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στην Cosmote TV.
Τέσσερις σεζόν και 41 επεισόδια μετά, 228 υποψηφιότητες και 51 βραβεία, μεταξύ άλλων 6 Emmy και 3 Χρυσές Σφαίρες, θεωρείται ένα από τα καλύτερα crime noir.
Η COSMOTE TV σου χτυπάει την πόρτα με έναν horror…friendly Οκτώβριο και σε ρωτάει trick or treat, αλλά στο καλάθι της αντί για γλυκά υπάρχουν δεκάδες επιλογές με ιστορίες τρόμου
Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εξιστορεί μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. Πρώτες φωτογραφίες.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές, η συνάντηση Σπύρου Παπαδόπουλου - Γιάννη Μπέζου.
Η αφήγηση εκκινεί με τον καθηγητή Εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη να είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας.