CULTURE

Ο Μπετς μαζί με τον έτερο κιθαρίστα της μπάντας, Ντουέιν Ολμαν διαμόρφωσαν τον ξεχωριστό του ήχο του συγκροτήματος και δημιούργησαν το Southern rock.
Όταν ο κόσμος ήταν τόσο καινούργιος ώστε πολλά πράγματα δεν είχαν όνομα και για να μιλήσεις γι’ αυτά έπρεπε να τα δείξεις.
Γνωστό με τον τίτλο «Παλιοί καιροί», το εργο μιλάει για τους άλυτους λογαριασμούς μεταξύ των ζευγαριών και το παρελθόν που μοιάζει όλο και πιο μακρινό, όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει.
Η Λόρενς θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγο του θρυλικού τραγουδιστή, Άβα Γκάρντνερ, η οποία έγινε η αιτία να διαλυθεί ο γάμος του με τη Νάνσι Μπαρμπάτο.
Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για την 10ή ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη μετά την οποία, όπως έχει δηλώσει, θα αποσυρθεί.
Όσα απίστευτα βίωσε ο Σκοτσέζος κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Γκαντ με μία stalker, μία μεσήλικη γυναίκα η οποία τον καταδίωκε επί τέσσερα χρόνια.
Ένα έργο «ιερό» ως κορυφαία διαχρονικά έκφραση της ανθρώπινης πορείας προς το θείο.
Ένα ομαδικό αφιέρωμα στη μνήμη του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου γίνεται ευκαιρία να αναζητηθούν οι ρίζες της ελληνικής ζωγραφικής.
«Η σύμβαση ανοίγει το δρόμο για την επέκταση και τη ριζική ανακαίνηση του κτηρίου του Μουσείου με βάση το προσχέδιο Chipperfield- Τομπάζη». Στόχος να ξεκινήσει στις αρχές του 2027.
Την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 14.30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Οι Λαμπαδηδρόμοι, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, ο «Ηπειρώτικος Χορός».