delfoi

Ενα φωτογραφικό ταξίδι στο παρελθόν με πολλά παράθυρα τέχνης στο παρόν που οδηγούν σε ένα πράσινο πολιτιστικό όραμα του μέλλοντος.
Μία site-specific performance που συνδέει την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια κρίση νερού με το μυθικό υπόβαθρο και τη λατρεία του Απόλλωνα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 (ώρα 20.30), ενώ την ίδια περίοδο πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών επίσης έκθεση του ίδιου.
«Εμείς έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάταξη της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας».
Πραγματοποιείται με διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες και δωρεάν φοίτηση από από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου.
Δείτε να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας ο θησαυρός των Αθηναίων, το γλυπτό «ο ομφαλός της γής», ο Τρίποδας των Πλαταιών, το αρχαίο θέατρο των Δελφών καθώς και ο επιβλητικός Ναός του Απόλλωνα.
Ομιλία του πρωθυπουργού σε διεθνές συνέδριο με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την υπογραφή της Σύμβασης για την Παγκόσμια Πολιτιστική και Φυσική Κληρονομιά.
«Δεν μας αξίζει ένας νέος διχασμός», το μήνυμα του πρωθυπουργού από την Άμφισσα όπου και παρουσίασε το σχέδιο για την αναβάθμιση της περιοχής.
Απευθύνονται πρωτίστως σε υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές με μια ομάδα εξαιρετικών καθηγητών διεθνώς.