ΔΙΕΘΝΕΣ

Παρόλο που υπάρχουν σήμερα ζωντανά είδη δελφινιών γλυκού νερού του Αμαζονίου, δεν είναι στενοί συγγενείς αυτού του αρχαίου κητώδους.
Η Victoria McCloud θα υποβάλει αίτηση παρέμβασης στην προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο που άσκησε η εκστρατεία For Women Scotland σχετικά με τον νομικό ορισμό της «γυναίκας».
Πολύ πριν χτιστεί φυλακή στο νησί Αλκατράζ,που βρίσκεται στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, φιλοξενούσε τεράστιες αποικίες καφέ πελεκάνων.
Το κοριτσάκι κάποια στιγμή μπήκε κάτω από το νερό και δεν ξαναβγήκε ποτέ στην επιφάνεια.
Υπάρχει βέβαια και ένας αστερίσκος για το πότε ένα αεροδρόμιο τρίτης χώρας μπορεί να γίνει "νόμιμος στόχος" για την Μόσχα.
Ένας άνδρας 30 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση και δύο άλλοι άνθρωποι - ένας άνδρας 21 ετών και ένας έφηβος 13 ετών - τραυματίστηκαν ελαφρά.
Drone τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης της αρκούδας, το οποίο ειδικό βιομετρικό λογισμικό συνέκρινε στη συνέχεια με πλάνα από την επίθεση.
Στα χέρια των αρχών του "μαύρο κουτί" του πλοίου που προσέκρουσε την γέφυρα προκαλώντας την κατάρρευσή της. Το τεράστιο κόστος ανοικοδόμησης και οι συνέπειες για την οικονομία.