eeropaiko-panepistemio-keproe

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής, ενδυναμώνει την υπεροχή του Πανεπιστημίου στον τομέα της υγείας.
Η συνεργασία θα επιτρέψει σε 50 μεταπτυχιακούς φοιτητές και μέλη του προσωπικού την πρόσβαση σε δεδομένα και ζωντανή ροή μέσω λογισμικού που εγκαθίσταται σε ειδικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Μια εκλογή τιμητική όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και απόδειξη για το σημαντικό ρόλο που οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες μπορούν να διαδραματίσουν στην προώθηση των ανθρωπιστικών και Ευρωπαϊκών ιδεωδών.
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
Έναρξη Εαρινού Εξαμήνου: 12 Φεβρουαρίου 2024
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ενισχύοντας έτσι τη διμερή συνεργασία και την ανταλλαγή επιστημονικών ιδεών στον τομέα του δικαίου.
(ΑΝΤ)ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ
Πρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετείχαν στην τελετή ορκωμοσίας (White Coat Ceremony) που σηματοδοτεί την ένταξη τους στη Σχολή και ταυτόχρονα τη δέσμευση που συνεπάγεται με τις σπουδές τους στην Ιατρική.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ
Οι σπουδές μπορούν να συνεχιστούν σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, το Ποινικό Δίκαιο ή το Δημόσιο Δίκαιο ή ένα διδακτορικό στο Δίκαιο.
EYKAIΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Εξασφάλισε τη θέση σου στην πιο σύγχρονη Ιατρική Σχολή της Κύπρου
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προετοιμάζει τους φοιτητές του να αντιμετωπίσουν τις επαγγελματικές προκλήσεις σε όλο το φάσμα των μελλοντικών επαγγελματικών τους επιλογών.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στον τομέα Επιστημών Υγείας και Ζωής με 23 προγράμματα σπουδών.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ