ellatha

Ήδη, το καθεστώς Ερντογάν προσμετρά κέρδη με τη «Διακήρυξη των Αθηνών».
H αποτροπή επιτυγχάνεται μέσω της καλλιέργειας της πεποίθησης στον αντίπαλο ότι είσαι έτοιμος να αναλάβεις στρατηγικό κόστος για την υπεράσπιση των κεκτημένων
Σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Καλαμάτα, Λάρισα, Ιωάννινα, Κόρινθο, Τρίκαλα, Κοζάνη, Βέροια, Μεγαλόπολη.
Τα Crossover-SUV κατέχουν το 55% της αγοράς, με συνεχιζόμενη δυναμική πορεία.
"Για πρώτη φορά στους μπλε φακέλους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει στους υπουργούς του, οι δράσεις για τα άτομα με αναπηρία, είναι στο ετήσιο πρόγραμμα κάθε υπουργού."
Ο Πιερ Ουνς προειδοποιεί ότι το δημόσιο χρέος αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την οικονομία. «Οι πολιτικοί μας δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούμε να αντέξουμε».
Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 14  Μαρτίου και περιλαμβάνει αυξημένο κουπόνι.
Δεν αναδεικνύουμε και έτσι ούτε επικαλούμεθα,πως δεν βρισκόμαστε ενώπιον αντιπαλότητος και ανταγωνισμού Ελλάδος-Τουρκίας, αλλά Ευρώπης-Τουρκίας.
Η Μαρία Ροδοπούλου μιλά στη HuffPost για την μόδα που παράγεται στην Ελλάδα και τις προκλήσεις της. Στο πλευρό της στη δουλειά και τη ζωή, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Μιχάλης Στρατινάκης.
Ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ότι τον τελευταίο χρόνο τους περίσσεψαν φάρμακα. Ο οργανισμός έρευνας και ανάλυσης έκανε δημοσκόπηση.