elleipse

Τι είναι το «υδατικό στρες» που αντιμετωπίζει το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού- Ποιες χώρες κινούνται στα υψηλότερα επίπεδα.
Σε περίπτωση ανάγκης παιδί και γονείς πρέπει να πάνε Αθήνα ή σε άλλη μεγάλη πόλη με ανάλογη δομή. Μόνο που... δεν υπάρχει σύστημα μεταφοράς ψυχιατρικών ασθενών.
«Βαδίζουμε τυφλά σε επικίνδυνο μονοπάτι. Η ζωή της ανθρωπότητας αποστραγγίζεται» αναφέρει η έκθεση. Σήμερα στη Νέα Υόρκη η μεγαλύτερη Σύνοδος Κορυφής για το Νερό από το 1977.
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις ελλείψεις των φαρμάκων παραχώρησε ο υπουργός Υγείας, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΦ και τον πρόεδρο του ΙΦΕΤ.
Τι είπε για την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών.
Η έκθεση του Οργανισμού προειδοποιεί για το ύψος των αποθεμάτων, τις καιρικές συνθήκες και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό για εξασφάλιση LNG.
Το "μάθημα της Ουκρανίας" για την αξία του πυροβολικού και η επιστροφή στον βιομηχανικό πόλεμο.Τι δείχνουν οι ελλείψεις πολεμικού υλικού ΗΠΑ,ΕΕ και η αδυναμία ταχείας αναπλήρωσης.
Μολονότι κάποιοι ανάμεσά μας δεν θλίβονται ιδιαίτερα για το γεγονός, τα πράγματα είναι σοβαρά.
Φοιτητές, μετανάστες, ανειδίκευτοι με μόλις 6 ώρες εκπαίδευση και ψαλίδι σε πολλές υπηρεσίες αφού οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στους κακοπληρωτές εργοδότες σε Ισπανία και Πορτογαλία.
Καθώς η ρυθμιστική αρχή ενέργειας προτρέπει τους Γερμανούς να προετοιμαστούν για πιθανή έλλειψη φυσικού αερίου.