ΗΠΑ

Στα χέρια των αρχών του "μαύρο κουτί" του πλοίου που προσέκρουσε την γέφυρα προκαλώντας την κατάρρευσή της. Το τεράστιο κόστος ανοικοδόμησης και οι συνέπειες για την οικονομία.
Η βρετανική δικαιοσύνη ζητάει νέες εγγυήσεις.
Ο 18χρονος χωρίστηκε από τον αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κατάφερε να καλέσει βοήθεια παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα προέτρεπε τους Αμερικανούς να αποφύγουν τα πολυσύχναστα μέρη εξαιτίας πιθανής επίθεσης στη Μόσχα.
Με την Ιαπωνία και την Τουρκία να αυξάνουν τα επιτόκια και την Ελβετία να τα μειώνει αιφνιδιαστικά ποιοι τραπεζίτες κοιμούνται τα βράδια;
H κυβέρνηση Μπάιντεν κλιμακώνει μια αντιμονοπωλιακή πολιορκία που έχει ήδη προκαλέσει αγωγές κατά της Google και της Amazon για παρόμοιες πρακτικές.
Ενώ ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ περιοδεύει σε Μ.Ανατολή με θέμα και την μεταπολεμική Γάζα και την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Πίεση και σε Μπάιντεν με επιστολή πρώην διπλωματών,στρατιωτικών.
Το προσωπικό του κέντρου άγριας ζωής προσπάθησε αρχικά να εντοπίσει τη μητέρα του. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να τη βρουν.